Et need ninnatõmbamis-herned ka otsa ei saa. Jätaks õige vana hea nõukamentaliteedi ehk tagantjärele süüdistamise ära - postituste taastamine on hakatuseks piisav "sorri, ei tulnud kõige paremini välja"-tõdemus. Teema- ehk trollikaugema kriitika tõstsin siit eile hilisõhtul aga
mujale - las jääda siia vaid (trolli)sarvede ristamine.
Ma loodan, et ksf raudteehull võtab emotsiooni lahtudes rahulikult ning jätkab ikka oma ägeda projekti kajastamist. Seadusandlik pool ja selle rakendamine on kahtlemata huvitav, aga mõtlemis- ja vastutusvõimelised inimesed ei vaja seadust päris kõike reguleerima. Me ei ela küll enam kaootilistes üheksakümnendates, aga loodetavasti ei muutu me ka ühiskonnana nii steriilseks, et vaikimisi-seisukohana ei saa ega tohi teha midagi enne, kui on tõestatud, et selle tegemine on võimalik ja lubatud. Või siis et veidi liig kitsastest raamidest ei tohi väljuda, kuna raam on püha.
Inimesed on erinevad, aga mulle pakuks sellise eluka nägemine liikluses positiivset emotsiooni ja mõtteid "ei tea, kuidas ... on tehniliselt lahendatud". Mitte ei tükiks esmalt pähe küsimused, kas on ikka legaalne ja kas ma ei peaks ehk igaks-juhuks kusagile teatama, et legaalsust vajadusel kontrollitaks.
Kassidega seotud ksf-d tekitavad postitades küll sõkalde hunnikuid, aga nende sees leidub tihti ka kenasid terasid. Mõni on justkui hallitanud, ülal olev paistab aga hea. Kuna ise nii ilusasti tarkusetera kasvatada ei oska ja taaskasutus on moes, toon selle tsitaadina välja.
(12-06-2022, 18:13 PM)kassitapp Kirjutas: Üldiselt, olles ikkagi ka ise mingisugustsorti eestlane ja mõisatallis seaduskuulekaks õpetatud esivanemate järeltulija, arvan ma, et seadusi ja nõudeid tuleb täita, kui on võimalik, siis võib neist mööda hiilida, elektriala isikuna arvan, et antud juhul pole elektriga üldse mingisugust tehnilist probleem, probleem on kõik njuutoni mehaanikas kinni ja kuhu pe rse sa selle masinaga ikka sõidad, hakkad Jürist Tallinna tööle käima vä?
Kokkuvõtteks, mina ise hulle kardan ja isegi normalsetest katsun eemale hoida, aga antud juhul on igati toimiv aparaat valmistatud, minu lugupidamine ja muidugi ma aru ei saa, milleks seda oli vaja teha, aga välja tuli igal juhul hästi!