Postitused: 1,829
Teemad: 125
Liitus: May 2007
Maine:
16
Ükskõik kui palju ma neid pilte ei vaata pole seal ühelgi rehv punnis ja velg lai. Kitseleeled kõigil probadel all.
Maine:
16
Ma rohkem ei sekku. Lenin ka ütles. Eesti artikkel ... Mingi mudelautoäri kus .... Keegi ütles.
Ma meelega ei näita neid linke kus ....
Otsige ise ja ärge tehke ennast rumalaks .
Aga auto on aus.
Postitused: 1,219
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
(21-07-2022, 21:31 PM)Formika Kirjutas: Nii Eesti kui ka Vene artiklites on kirjas - kasutati GAZ 21 velgi ja Gaz 14 talverehve. Gaz 14 rehvid aga tunduvalt laiemad kui 21 "kitsekeeled".
Kui me räägime aastatest 1973-74 siis vast ikka pigem GAZ 13 rehve (või olid GAZ 14 talverehvid valmis juba 3 aastat varem kui auto ise?). Ja mis mõte oli Volga velgede kasutamisel kui võinuks kasutada Tšaika omi? Poldiaukude vahe peaks neil vist ju sama olema?
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 7,006
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
Justnimelt, härrased. Viimane aeg on ka austet Formika siit minema peletada! Toon on natuke viisakamaks muutunud, aga mõte jääb samaks.
Möödapanekutele saab tähelepanu juhtida ka nii, et see ei näi vaenamisena. Kõne, sõnum, igasuguseid variante leiab.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Ma loen ka Forminka teemasid huviga ja ammu on tekkinud küsimus nende ekspertide või "ekspertide" osas kes siin sõna võtavad, et Wikipeedia väidab nii ja piltidel on nii ja ma pole piltidel sellist värvi näinud jne.
Kui nüüd võtta seda konkreetset 4x4 Volga teemat siis peaks arvestama sellega, et neid autosid tehti käsitööna ja vaevalt, et seal jälgiti standartit mis kehtis liinilt tuleva auto kohta.
Ma usun, et paljud asjad tehti kättesaadavatest materjalidest panemata rõhku mingile originaalsusele. Ja nüüd selga lennata väitega, et pildil tundub asi teistmoodi jätab odava perekooli mulje.
Aquila captas non muscas.
Maine:
16
24-07-2022, 22:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-08-2022, 01:27 AM ja muutjaks oli
hobiautod.)
Minu mõte ei ole olnud kedagi solvata.
Ma annan vihje.
Ei ole vene foorum.
Vaadake Poola ja Tšehhi poole.
Need on seal selle salapärase auto kohta päris palju uurimistööd teinud.
Formikale veel paksemat nahka...
Maine:
6
(24-07-2022, 16:32 PM)spitfire Kirjutas: Kättesaadav materjal ei ole kättesaadav enne selle sündi, nagu Mossemees viitab. Siin on juhitud tähelepane, et 73-ndal aastal ei saa auto all olla rehv mis sünnib alles mõned aastad hiljem.
Mõnikord juhtus ka, et mõni auto külge käiv asi oli valmis veel enne kui antud auto esimene prototüüp valmis saadi. Nt. sellesama GAZ-24 jaoks mõeldud raadio (oli vist AT-66) valmis juba 1966. aastal, samas kui uue Volga esimene liikuv makett sai valmis alles aasta hiljem ja seeriatootmiseni jõuti 4 aastat hiljem.
Maine:
6
(24-07-2022, 17:18 PM)spitfire Kirjutas: Milliste rehvidega auto kliendile väljastati ei ole teada, mis tähendab, ühelt poolt et millega iganes, aga teisest küljest ikkagi sellega mis võtta oli ja suure tõenäosusega need samad sinna jäid, sest ega neil valikuid palju polnud.
Kust me üldse teame, et autol tehasest väljudes kodumaised rehvid all olid? Ikkagi isakese jahiauto ja küll kasvõi Soomest see mõni jooks Nokiaid ka kätte saadi, kui vaid taheti.
Postitused: 5,302
Teemad: 74
Liitus: Oct 2011
Maine:
132
Kahju et KBG poisid omale nelikveoga volgat ei nuianud, sellisele 4x4´le sobiks V8 nagu rusikas silmaauku.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 1,343
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
48
Mulle tundub, et sellise veermikuga jõuab v8 kiirelt ainult kraavi. Eks ksf Formika saab täpsustada, aga ma kardan, et ta pole R4 mootorigagi kuigi juhitav.
Postitused: 2,080
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
43
Senimaani läheb vist Eestist aegajalt treilereid maasturitega Ukrainasse. Ja vähemalt mõned käivad üle piiri ka. Ehk õnnestub keegi neist ära rääkida. Tagasi nagunii ju tühi auto.
Postitused: 3,163
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
kindel KKK rubriiki kuuluv @£$€!"#¤%& erikrdikolekaunis autovärd, nüüd on siis teada, milline peab olema tõeline maastikusuutlik sõiduauto. Kas või kuidas Ljonja sinna sisse pääses jääbki teadmata.
Töö ja teostus 12p/10-st.