Postitused: 81
Teemad: 4
Liitus: Jul 2014
Maine:
1
Kui saladus pole, siis millises hüdroskännis neid mansette pakutakse vene silindrile? Käisin hiljuti hüdropoode läbi sama silindriga ja raputati pead igal pool.
Postitused: 10,736
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
129
02-03-2023, 11:55 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-03-2023, 13:54 PM ja muutjaks oli
v6sa.)
Keila hüdroskandis on kaks teravamat pliiatsit, kes viitsivad ka ebastandardseid lahendusi (koos asjakohaste manitsuste pealelugemisega) pakkuda. Rapla mõtles ka kaasa, kuigi laoseisu ei olnud.
Saue näituseks pakub vaid katalooginumbrikaupa.
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
02-03-2023, 13:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-03-2023, 13:45 PM ja muutjaks oli
muska71.)
Ausalt ei mäleta enam,aga äkki pandi sauel mulle see mansett omale kohale spets riistaga.mansett keerati riistaga rulli kuidagi,muutus väiksemaks ja siis avasse ja oma kohale ja rulliti lahti tagasi.Ja ainult saue ja keila osakondi olen külastanud.Kuna keila on rohkem külapood kui saue siis võib keilas kohapeal ka väiksem valik kaupa olla.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Sa remondid väga vana silindrit kui sul seal veel metall seibid on varre puhastajaks. Tglt nad pole päris reguleerseibid tehasest vaid pisut kaussi pressitud aga kui kapitali värk siis võib kõike oodata. Sealt on ka vildist ribasid leitud. Kelle poolt pandud ei tea.
Uuemad silindrid omavad juba tsiviliseeritumat varre puhastamise tehnoloogiat. Aga originaal rem komplekt sinna ikka ei istu.
Aquila captas non muscas.
Maine:
22
Külm käivitusel põkal teine silinder nagu ei toimi.Kakkusin kollektori maha ja kõik naftane.Mootor käib pisut ja siis nagu hakkab tööle ja väljalaske kanal kuivab ja täisgaasiga pillub ka tuld.Pihustiots?Need iseenesest suht uued alles...
Vist mullu kevaedel vihastasin ja lakkusin kütusepaagi seest piinlikult puhtaks,AGA ikka tuleb peenikest sitta mis ummistab selle eurise plastfiltri ja neid olen aasta jooksul juba vast 3-4 vahetanud.Viimase ostsin mingi suurem junn ja riistamarketist ja see nüüd vahel.Vaikselt mõlgutan mõtteid,et see vene orginaal jämefilter tagasi.
Maine:
22
Enne kriblama asumist analüüsisin oma peas seda teemat ja ka kahtlustasin,et äkki kompresioon kadunud kuhugi,aga eile mõõtsin teises silindris 30 bar ja just mõõtsin uuesti mõlemad ära ja mõlemis 30 bar surve seega julgesin süüdistada pihustit.Mul küünlad peal ja sealt avast on hea lihtne mõõta.
Postitused: 1,295
Teemad: 23
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
No aga vene varuosade kvaliteeti arvestades - mis seal imet, et "suht uus" ei tööta?
Kontrolli mõttes võid ju vahetada pihustid omavahel ära ja vaadata, kas jama kolib kaasa.
Postitused: 867
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
17-03-2023, 18:14 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-03-2023, 18:16 PM ja muutjaks oli
lauren.)
Need uued pihutiotsad suht prügi kaup, panin sõbra 25ele külge, stendis head aga mootor ei käi kenasti, jõudu pole, korralik lont korstnast väljas koormuse all. Leidsin mingid vanad nõukaaegsed otsad, meelitasin käima, stendis lõid täitsa enamvähem, sai külge kruditud ja nagu teine hingamine pillil, jõudu küllaga ja ei mingit suitsu korstnast. Saue poest ostetud russi otstest oli 8st kohe 2 tuksis need ei hakanudgi lööma stendis.
Postitused: 3,173
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Aga mina vahetasin T-40 eelmine nädal 4 (THM) pihustiotsa ja need ei kõlvanud küll kuhugi.
Aus olla siis nii halvasti pihustavaid otsi pole enne näinudki, kui heal lääne pihustil jäävad piisad õhku hõljuma, vene pihustiotsal hakkavad piisad langema siis neil kukuvad piisad alla ja läikivale paberile jäävad täpid näha.
Muidu kõik nagu töötab, pihusti prääksatab ja puha aga kuidas ta ei pihusta on arusaamatu.
Postitused: 453
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
T-40 Sai selle originaal võtmega. Klapikambri kaane ikka võtsin maha.
Postitused: 3,290
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Lõikad 12 kandiga padrunil esmalt tagumise osa ära, ja siis lõikad pikuti pooleks. Keevitad vana lapiku kummiheebli padruni külge ja veerand pöörde kaupa saad lahti keerata.
Klapikambri kaan tuleb ainult ära võtta.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 3,173
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Ma vist olen senini suutnud kullinokkadega hakkama saada ilma lammutamata.
Lõpuks ei keerata ju pihustit teab mis jõuga kinni vaid ainult seni kui lainelised seibid kokku surutakse.
Nii keerata et kaanest vesi välja tuleb või ära oksüdeerunud siis muidugi küll...
Maine:
22
18-03-2023, 16:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-03-2023, 16:36 PM ja muutjaks oli
muska71.)
Sai siis teise püti pihusti maha kruvitud ja kuses...Reedel tõin sauelt uued otsad ja panin siis ühe pihustisse ja alul pihustas ilusti ja seda ilu jätkus vast paarkümmend korda kütet pihustist läbi lüüa ja siis kuses ja lõpuks suisa tilkus...Ja teise proovisin ka ära ja samasugune...Sauel igasuguse garantii võib unustada ja omanik seilab mersuga...
Pärnu pakud e-poes 3 erinevat,peab kirjutama urmasele,et millist soovitab.
Uus pump kah peal ja toimib kenasti ja elu nüüdsest lill...