Postitused: 1,209
Teemad: 22
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
02-08-2023, 05:34 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-08-2023, 05:38 AM ja muutjaks oli
Mossemees.)
Tuleb meelde, et kuskil nõukaaegses raamatus oli jah GAZ 24 istekohtade arvuks märgitud 5-6. Ehk tahapingile võib vajadusel neljakesi ronida. Taksodega niimoodi sõideti ka. Huvitav, et aktis on märgitud, nagu oleks ees 3 kohta. Aga võibolla kuskil välismaal lubati ka sedasi sõita. Vähemalt GAZ 21 lubati siinmail ühel inimesel ees juhi kõrval istuda, aga kui ma nüüd õigesti mäletan, siis nt. Rootsis kahel.
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 70
Teemad: 0
Liitus: Aug 2014
Maine:
0
Iga paneeli vahel on selline rooste.
Kui jääb ühendus lahti puurimata siis ...roostetab see asi edasi, läikigu pealt see nii hästi kui tahes.
Isiklikult krundiks pinnad enne keevitust, siis puhastaks punktide kohad, et vahele ei jääks uut roostes ala.
Puhtalt minu arvamus, omal olen teinud nii.
Tänapäevastel autodel pole liited nii hullud olnud.
Postitused: 48
Teemad: 1
Liitus: Sep 2023
Maine:
0
palju selline miniauto ka kaaluda võiks tühimassilt?
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Praegu on hea hetk teha keretükkidest matriitsid ja panna retroautode tootmine käima! Elektrikoli selle gabariidiga masinatele on piisavalt saada. Paraku tõenäoline turg, kus see suunurga ülespoole lükkab, on uue tekkiva raudse eesriide teisel pool.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Et Postitus oleks oma nime vääriline, siis sain kaubale ja ostsin Kuldses Börsis müüdava Kükloobi ära. Isakodu naabrimehe käes olev Kükloop jääb uut peremeest ootama. Kahjuks ei jõudnud temaga kaubale. Hindas oma mittekomplektset Kükloopi (puudub mootor ja muid vidinaid) liiga kõrgelt ja ei ihna loobuda. Samas pole 20 aastat tema juures lillegi liigutanud. Nüüd on mul Kükloop ja kaks originaalset remonditud mootorit. Kõigile raskustele vaatamata tuleb ka selle kallal nokitsema hakata. Kas kellelgi on informatsiooni, mis värvi neid kükloope üldse tehti. Viimasel ajal aetakse seda "õiget" värvi väga taga. Tahaks ta kunagi musta numbri vääriliseks teha, siis kerkivad need küsimused päevakorda.
Postitused: 5
Teemad: 0
Liitus: May 2019
Maine:
1
Hea lasta kabriolett-kupeega suvel mööda Võrumaad. Suure isamaa sõja veteraanidele ikka kroonuroheline massin !