13-03-2023, 16:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-03-2023, 22:07 PM ja muutjaks oli Formika.)
Tuli tahtmine pisut nalja kah teha ja otsustasin endise kom. impeeriumi pisikeste värd-autodega tegeleda. Tulevikus kindlasti vaatamisväärsused ja eks omajagu haruldased ka. Eelkõige kehtib see Kükloobi kohta. Selle seeria viimane auto mind nii väga ei huvita aga kui keegi kunagi pakub, siis normaalse hinna eest võiks ta ju rivi peal seista. Aga alustan Kükloobist. Välja peaks ta nägema selline:
Tegelikult mul on ainult sellest nn autost ainult remonditud originaal mootor aga ühel minu tuttaval vedeleb küünis kõik ülejäänud. Aga mootorit tal pole. Samas on paberid olemas. Nii me siis kiikame üksteise poole, kes esimesena alla annab. Momendi seis igatahes 1:1.
Morgunovka siis peaks olema selline:
Heino Korb komplekteerib mulle ühte isendit. Lubas täiskomplektsena üle anda lähipäevil. Muidugi kõik tuleb uuesti laiali lammutada ja vuntsi lüüa Mootori pidi küll ära remontima. Eks seda hakkangi siin lähiajal kajastama. Momendil näeb välja selline:
See siis sissejuhatus uuele teemale.
Tegelikult mul on ainult sellest nn autost ainult remonditud originaal mootor aga ühel minu tuttaval vedeleb küünis kõik ülejäänud. Aga mootorit tal pole. Samas on paberid olemas. Nii me siis kiikame üksteise poole, kes esimesena alla annab. Momendi seis igatahes 1:1.
Morgunovka siis peaks olema selline:
Heino Korb komplekteerib mulle ühte isendit. Lubas täiskomplektsena üle anda lähipäevil. Muidugi kõik tuleb uuesti laiali lammutada ja vuntsi lüüa Mootori pidi küll ära remontima. Eks seda hakkangi siin lähiajal kajastama. Momendil näeb välja selline:
See siis sissejuhatus uuele teemale.