Tänan kõiki tagasihoidliku eestlase kombel otse pöördunuid toetavate sõnade eest. Neist koorub selgesti välja, et mitte minus ei ole hetkel viga, vaid modereerimises. Mis teeb olukorra veel tülikamaks...
Ühtlasi julgustan moderaatori tegevust foorumi lämmatamisel tunnustavaid tegelasi samuti oma sõna välja ütlema. Saab tasakaalukama tulemuse. Ivo86 tegi otsa kenasti lahti, tänan. Kui seitse inimest veel ütleb, et kolm postitust päevas ongi viisaka foorumlase piir ja see ei sõltu vahepeal eemal oldud ajast, siis minu poolest saamegi mõnusa ja vaikse "vanatehnika vol. 2". Praeguse seisuga on viimane postitus seal 13. detsembrist...
Jauramise soovi suurendab hommikune avastus kasutajate nimistus
Ksf! Aare R bännimine on sigadus sõnavabaduse vastu! Meil EI OLE veel vastu võetud "vihakõne seadust" ja viisakal moel esitatud eriarvamused on üks osa demokraatiast. Kas keegi on näinud Aare R mõnes postituses kedagi põhjuseta perse saatmas, kedagi lolliks tembeldamas vaid elukoha tõttu või selle tõttu, et ei sõida vinkelmootoriga bemmiga? Et liiklus kella vastu tööd tegeva veokijuhi kabiinist vaadatuna on veidi teise tooniga, kui lõbu pärast ringi sõitva pensionäripaari autoaknas kaedes, ei peaks vabal maal andma alust inimese ristilöömiseks vaadete tõttu. Samuti kipuvadki maal toimetavad tegelased olema otsesema ütlemisega, kui linnas parkettide pääl kõndima õppinud libedad sellid. Läks Motamees, läks diesel, vaikivad msluik ja Talupoeg taluja
Ühtlasi olgu öeldud, et ma ei oota viimasele lõigule ühegi moderaatori kommentaari. Sest sellel puudub mõte, suund on olnud selge juba kaks aastat. Pigem on see mõtiskluse koht meile kõigile: kas tõesti oleme jõudnud juba nii heale elujärjele, et me ei talu isegi enda omast erinevat arvamust?
Siit siis lõpetuseks veelkord: palun eriti neil, kelle arvates just kasutaja v6sa (siinkohal pikk pai sabaotsani ksf! kassile) rohke (ikkagi tervelt
1,53 postitust päevas!) postitamine liiga tihti valimatute sõnadega on foorumi istelihasessesiirdumise põhjuseks. Vaja on vaid seitset, et pääseksite nuhtlusest...
EDIT: väike täpsustus ksf! gruppeni õige märkuse kohta: ma olen korduvalt foorumi registreeritud omanikult küsinud, kui palju peab kasutaja v6sa tasuma enda toodetud saasta äramahutamiseks. Seni pole arvet esitatud ja samuti pole see isik esitanud soovi/korraldust/vihjet vähem möliseda. Mistap ma ka julgen lainetesse vajuda vastu rabeledes, mitte ei ratsuta solvununa päikeseloojangusse.