10-01-2024, 19:35 PM
Ise tehes peab maski kandma, need vanad katted sisaldavad asbesti.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
(10-01-2024, 19:46 PM)vwt2 Kirjutas:Mis ajupesu? Kõigi tolmutamiste juures on mask oluline!(10-01-2024, 19:35 PM)tõnn Kirjutas: Ise tehes peab maski kandma, need vanad katted sisaldavad asbesti.Kas on suudetud ajupesu teha?
(29-01-2024, 13:11 PM)2715 Kirjutas: Ma olen üsnagi kindel et seda hüdropaaki tervena leida on nagu loto peavõit.Ma isegi ei ole nii kindel, et see üliväga keeruline on. Neid ikka liigub. Mul endalgi kopa oma täitsa terve. Aga tõsi, sõltuvalt kasutajate pohhuismi tasemest, on asjad erinevad.
Ilmselt olid nad juba esimene aasta katki kui traktor pidevalt töötas ja see on veel üllatavalt viisakas tooraine mida keevitada.
Sellise õhukese pleki külge jagaja ja kangid panna ning jätta vibreerima koos mootoriga saab tulemus ainult selline ollagi.
Pealegi kui meeldiv seda veel vahetada on...
(31-01-2024, 14:05 PM)speedsta Kirjutas: Igasugu pettureid on palju FB-s ja mujal, muist neis inimese nimega robotid isegi. Ostmisel tasub ära mainida, et müüja tulgu pildi ja hinnaga, paku hindajad ja hinna pakkujad astugu eemale.ohvtopik: kui kästakse hinda pakkuda, siis ma vastan: "1 euro". Pull vaadata, kuidas mõni põlema läheb.