Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
22-12-2023, 16:34 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-12-2023, 16:34 PM ja muutjaks oli
Marko.)
(22-12-2023, 12:33 PM)gruppen Kirjutas: Mõttekäik, et foorum ja võim foorumis on rahva oma... ei saa seda siiski sellele foorumile laiendada.
Selle, et siinne foorum on kasutajate oma, on foorumi omanik Svenson siia ise kirja pannud. Ta lisas veel. et vihkab seda kui teda omanikuks nimetatakse. Seega võivad foorumlased täiesti vabalt arutleda, et kuidas kvaliteeti parendada saaks. Need jutud on kusagil eespool mõne foorumi tulevikust rääkiva teema sees. Paraku on sellised teemad kõik nn õiglase ja erapooletu andministreerimise käigus suletud ja vajuvad tahapoole ning unustatakse ära, millest juba räägitud on.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 971
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Mina olen 100% nõus sellega et kõik poliitika teemad kohe sulgeda ja kustutada. Ja kõik postitajad võiks jälgida et rohkem oleks ikka tehnikateemalisi postitusi kui valitsuse, muusikamaitse või kaasliiklejate kirumise teemal.
Postitused: 699
Teemad: 11
Liitus: Feb 2007
Maine:
11
Mida hullu ta korda saatis siis?
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Minu seisukohast pole siin muud põhjust kui see, et mina olen Aare R. ja üks mode leiab minu postitused olevat TEMALE mittesobivad. Ongi kogu lugu.
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
09-01-2024, 02:15 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-01-2024, 02:15 AM ja muutjaks oli
tõnn.)
Mis ksf PlyVal'iga juhtus?
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Kahjuks jäin ilma selle nägemisest.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Foorumi it poolest ja muidu tulevikust rääkivad teemad kõik kinni, panen siia:
Vabanda, saad teostada ühe otsingu iga 30 sekundi tagant. Palun oota veel 2 sekundit, enne kui uuesti proovid.
Selline tekst tuleb kui ma olen avanud foorumi, venitanud kuidas venib, kirjutanud mida otsin ja siis üliaeglaselt enterit muljun. Robotil, mis loodud nendeks toiminguteks, kulub tegevustele murdosa sekundist! Sellel robotil, kellega võitlemiseks see piirang siin on. Ehk oleks võimalik seda aega natuke koomale tõmmata?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Kuna olen niiehknaa vastik vassist ja keskea ületanud mitteprogressiivne meesolend, siis ütlen siinkohal välja, et alla kahe kilo netos oleks lihtsalt piinlik maksta. Punkt. Punkt.
Liitus: Apr 2012
Maine:
26
Omal terve rida päästjatest tuttavaid ja nad kõik teevad need kolm puhkepäeva valvekorra vahel mingit muud tööd mustalt, et enam-vähem normaalselt elada.
Vahetevahel saab neid selle palgatõusu ja kõrgete palkade jutuga tögatud ja lähevad nad õige tigedaks selle jutu peale, ei ole kellelgi palk tõusnud aga maakohas ei ole leida ametlikku tööd, et pension välja teenida.
Sama ka naiste puhul - ega midagi peale poemüüja või mõne firma laohoidja ameti leida pole. Koli jälle Tallinna ning maa jääb tühjaks.
Postitused: 632
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
17
Ehk siin segatakse vabatahtlik pääste ja pääste omavahel sassi hetkel?