(27-05-2024, 09:07 AM)wax Kirjutas: Kui me Volgadega kell 1 saabusime, oli näituseplats juba tühi Aga laat ja kontsert käis sellegipoolest täie hooga
Tere!
Nojah, oleks võinud varem tulla, aga eks volgamees on peremees ja teab ise, millal ning kuhu sõita, ma ise ka enne 10 -t tavaliselt üldse ei hakkagi sadulasse ennast vinnama...
Aga eks ilu on vaataja silmades ja kui oleks vaevunud oma pilku natuke kergitama, siis ehk oleks ka võimud märgata, et näituseplatsi ülal veerekese pääl oli ka veel kl 2 hunnik roostes torusid, plekki ja traati, mida teatud veidrikud "vanadeks jalgratasteks" tavatsevad sõimata...ja minu jaoks selleks kellaks paistis näituseplats niimoodi ...
Aivole aga tänusõnad korraldamise eest, kutsumise eest ka ja las kassid, ei koerad klähvivad oma "positiivse ootuse luhtumise pärast", ära tee sellest välja ning lase edasi!
Mina põhimõtteliselt ainult õlle pärast tulingi ja mul ei purunenud midagi, kuigi täna hommikul oli oht, et pealuu võib tõesti lõhki minna...
Aga tublid ksf!-d, kirjutage aga ikka edasi, mis kõik ei olnud nii nagu lootsite, omalt poolt lisan, et õlu oli 4.- rbl tops, aga sest polnud hullu midagi, ma sain muidu eest!