21-07-2024, 19:06 PM
Sedavõrd põhjapanevale diagnoosile ei oskagi midagi asjalikku vastata : )
(21-07-2024, 16:00 PM)ZIL 131 Kirjutas: Ehk on kuskil mujal viga, kui vihmavees tee peal?
(22-07-2024, 09:42 AM)edvard Kirjutas: Millised juhtimisseadmed rooli all või kõrval on ?
(22-07-2024, 09:42 AM)edvard Kirjutas: Millised juhtimisseadmed rooli all või kõrval on ? ...
Juhtimisõigust ei jagata sugugi kõigile niisama , ikka raha eest .
(22-07-2024, 15:25 PM)kr8nik Kirjutas:(22-07-2024, 09:42 AM)edvard Kirjutas: siin on ju nõue teel liiklejatele et lubatud kiirus spido järgi pluss 10 km/h või kui seda ei taha , ei suuda siis kobi kõrvalteele .
Kus kohas sellised nõuded kirjas on???
(29-09-2023, 10:34 AM)mossepower Kirjutas: Lisan siia näitlikustamiseks ka ühe enda pardakaamera video, kus on näha kuidas ma 2019. aastal Tartus tänaval Kesk Kaar oleksid saanud ühe e36 BMW banaaniks sõita kui oma eesõigusele oleksin kindlaks jäänud... ...Alati pole muidugi avarii vältimine ka endapoolse 100% valmisoleku puhul võimalik, aga proovida tasuks ikkagi.Mõned päevad tagasi ja jälle Tartus. Seekord siis üks heleda peaga naisterahvas oma Corollaga sõitis lihtsalt tuimalt ette anna teed märgi alt. Eks sisetunne ütles juba ette, et nii läheb ning seekord "äkkpidurdus ja signaal" sai juba üsna täpselt sätitud eesmärgiga juhis tähelepanu äratada, et ringteel olijale tuleb ikka teed anda. Kahjuks juht ei pannud vist isegi tähele, et mulle ette sõitis nii, et tartlastel tasub sellise hõbedase Corolla suhtes ettevaatlik olla.
(22-07-2024, 22:32 PM)ivo86 Kirjutas: ...Pole otseselt mõistusevastane, aga natuke "imelik" juhtum eilsest (või oli see üleeile) hommikust
Siin on hea võimalus ka arvamust avaldada, millised võimalused on liikluses teisele juhile arvamust avaldeda tema soorituse üle.
Ei tahaks ju, et ta keskmise sõrme nägemisega ära harjub ja siis enam sellst välja ei tee. Milliseid häid žeste veel on?
(22-07-2024, 22:32 PM)ivo86 Kirjutas: Kas ikka mingi žesti ka käega tegid, et talle märku anda oma pettumusest?
Siin on hea võimalus ka arvamust avaldada, millised võimalused on liikluses teisele juhile arvamust avaldeda tema soorituse üle.
Ei tahaks ju, et ta keskmise sõrme nägemisega ära harjub ja siis enam sellst välja ei tee. Milliseid häid žeste veel on?
(24-07-2024, 12:15 PM)suvasass Kirjutas:(22-07-2024, 22:32 PM)ivo86 Kirjutas: Kas ikka mingi žesti ka käega tegid, et talle märku anda oma pettumusest?
Mul oli žestikuleerimisega seoses vahva juhtum, kus Ehitajate ja Kadaka ristmikul hakkas üks suur muurika pikap minu rajale kalduma, mille peale ma siis ohtlikust olukorrast juhti teavitasin - ehk ei märganud minusugust mutukat. Aga ei, vastuseks vaatas slaavi jõmm oma autost mulle otsa ja hakkas hoopis käe ja suuga fallose imemist imiteerima. Selle peale ei osanud ma enam kuidagi reageerida.
(23-07-2024, 22:10 PM)alfredo Kirjutas: ...Tõesti, täna kõigest poolt nädalat hiljem jäi sama auto kaamerasilma ette järgmine naisterahvas oma Subaru Foresteriga, kes proovis ristmikul vasakpöörajana parempöörde sooritajale ette keerata. Seekord oli siiski tugevast signaalist viimasel hetkel abi ning lasti nii mina kui ka järgnevad parempöördajad läbi enne oma manöövri lõpetamist.
Aga tõesti, olukord liikluses on sedavõrd põnevaks muutunud, et pea iga päev tekib hetki, kui kahetsen päeva, mil äärepealt oleksin autole sobiva kaamera ära tellinud.