Ma esimese asjana kinnitan, et siira vaimustusega jälgin seda teemat algusest peale ja hiljutine saabunud rahalaev samal ajal 4,5K maksva trollibussi müüki ilmumisega tekitas vähemalt viieks minutiks nurjatuid mõtteid. Õnneks kaine mõistus võitis
Aga kaks senti ka maanteelegaalsusesse: Igasugused juriidilised konstruktsioonid on huvitavad lugeda. Mõni teooria tundub peaaegu veenev, mõni seevastu suisa lamemaine. Siiski arvan ma, et härrasmehed, kelleks lugupeetud ksf!ksf! endid peavad võiks seaduseaukude otsimise asemel mõelda LS mõtte üle.
Julgeks väita, et LS on sõidukite osas üsna selgelt füüsikast lähtuv: oht=mass*kiirus. Ehk siis mida kiiremini liikuv ja raskem sõiduk, seda halvemad on tagajärjed kui midagi juhtub. Ja nende tagajärgede vältimiseks on raskemad ja kiiremad riistad rohkem reglementeeritud. Mingit "halli ala" otsimine on suht lootusetu katse.
Fakt on ka see,et igal liikluses osaleval aparaadil peab olema kehtiv liikluskindlustus,et seda saada vaja dokke või vähemalt proov nr...Ma ei saa isegi mopiga ilma kindlustuseta sõita...
Kindlustus on vajalik selleks, et õnnetuse korral maksab kahju kindlustus.
Kui soovid oma naha ja karvadega vastutada siis pole kindlustus otseselt vajalik. Ja öelge nüüd ausalt, kes meist on seadust alati saksa täpsusega jälginud?
Muidugi minuarust on selline kirjutamata reegel, et selliseid sõite ei tohiks avalikult esitleda.
paistab täitsa liikuvat.
hull mees - kuigi ka ma ei näe seda kulgurit linnavälisel teel liiklusohuna, siis ise sellega kulgeda ei julgeks. Minu eilsesse päeva lisandus igatahes asi, mis jääb positiivses võtmes "kastist väljas"-tüüpi huvitavana meelde. Aitäh!
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
(12-06-2022, 15:45 PM)Seiklusminister Kirjutas: Veel üks mõte:
Troll on kontaktliiniga ühendatud, aga liin on endal kaasas ja keras kuskil. Keegi pole öelnud, et kontaktliin peab kuskile kinnitatud olema ja seal ka vool peaks sees olema.
Kõlab samas stiilis nagu "keegi pole öelnud, et sõiduautos torusid vedades ei võiks neid kokku keevitada" ja kogemata turvapuuriga lõpetada.
Tuleb meelde kuskilt mingi arutlus haagissuvila ehitamisest. Keegi töi seal välja, et lihtsam on võtta suvaline haagis ja sellele paigutada mahatõstetav kuut. Sinna kuuti tee mida tahad, see liigitub veoseks ja ükski konn ei peaks krooksuma selle peale.
Võibolla saaks sellel bussil kah midagi sellist rakendada? Leiad mingi geneka, mis mahub uksest sisse ja mida saab kahveltõstukiga liigutada? Kinnitad koormarihmadega.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Kurb jah,et siin huvitavad teemad lampi utiili lähevad...Minujaoks see algusest peale illegaalne sõiduk olnud,aja küsimus ainult millal sõemed sahtli vahele surutakse...
See hybriidtroll , oma käte ja vahenditega looduna , kas tema koht oleks avalikel teedel või kuskil tehnikaekspositsioonis , pole minu hinnata , Mees on kõvasti oma ressurssi sinna pannud , minu poolt sügav kummardus ja lugupidamine .
Ainus asi, mis selle trollivideo puhul häirib, on selle pealkiri - ei mõista mina, mille poolest need kaks ametimeest mendid, mitte politseinikud on. Suhtlemine on viisakas, selgitati ära, kuidas asi käib jms; sama ka vastaspoolel. Eks ootame lahendust, sest ilmselgelt pole keegi seadusandjatest sellise variandi peale kunagi tulnud, et tänavatele võiks tekkida erakätes olev troll. Ei imestaks ka seda, kui konkreetse kaasuse valguses jõustataks ühel hetkel seadusemuudatus.
Trollijuhil jääb kahjuks natuke puudu enesekindlusest, muidu on kõik super! Pealkiri on tõesti ilmaasjata politseid halvustav, aga küllap on seda võimalik muuta.
Tehnika poolepealt pakuksin lahenduseks, et luua trolli katusele mingis pikkuses isoleerimata juhtmetest kontaktliinijupike ja generaator ühendada selle, mitte otse sarvede külge. Sel juhul oleks ametniku viimanegi argument õigustühine. Seda pole ju kusagil öeldud kui pikk peab kontaktliin olema või kuhu kinnituma....
Trollijuhile soovin pikka meelt!
Inimestele, kes ta siit välja sõid oma urisemisega soovin evrteevrnhbcneceräovcnbrebvbrebc!
(26-10-2024, 22:11 PM)41Degree Kirjutas: Ainus asi, mis selle trollivideo puhul häirib, on selle pealkiri - ei mõista mina, mille poolest need kaks ametimeest mendid, mitte politseinikud on. Suhtlemine on viisakas, selgitati ära, kuidas asi käib jms; sama ka vastaspoolel.