23-11-2024, 21:01 PM
Tõi sõber väljamaalt auto, aga aegasi ei ole. Selgus, et on küll, saad osta järjekorra mille aktiivsed hangeldajad juba aegsasti "oma tarbeks" broneerinud. Ei hakanud edasi suskima, et kes ja kus, pole minu asi.
(23-11-2024, 21:01 PM)moscito Kirjutas: Tõi sõber väljamaalt auto, aga aegasi ei ole. Selgus, et on küll, saad osta järjekorra mille aktiivsed hangeldajad juba aegsasti "oma tarbeks" broneerinud. Ei hakanud edasi suskima, et kes ja kus, pole minu asi.
(24-11-2024, 16:20 PM)ZIL 131 Kirjutas: 21.08.2017 "Reg.märk tagastatud, Kustutamine lammutamisega"
Kas see reg. märk on veel "hoiul" või vaba teisele omanikule liikumiseks?
(23-11-2024, 21:01 PM)moscito Kirjutas: Tõi sõber väljamaalt auto, aga aegasi ei ole. Selgus, et on küll, saad osta järjekorra mille aktiivsed hangeldajad juba aegsasti "oma tarbeks" broneerinud. Ei hakanud edasi suskima, et kes ja kus, pole minu asi.
(25-11-2024, 10:10 AM)mellpoiss Kirjutas:See on avalik äri mis käib fb s ja ka ajakirjanduses kajastatud.(23-11-2024, 21:01 PM)moscito Kirjutas: Tõi sõber väljamaalt auto, aga aegasi ei ole. Selgus, et on küll, saad osta järjekorra mille aktiivsed hangeldajad juba aegsasti "oma tarbeks" broneerinud. Ei hakanud edasi suskima, et kes ja kus, pole minu asi.
Ei midagi isiklikku aga oleks minu teha, teeksin su mitteteatamise eest kaasosaliseks. Kelle asi see siis on?
Tundus juba, et oleme sellistest jamadest tasapisi lahti saanud aga paistab et ikka spiraalipidi käime.
(25-11-2024, 10:10 AM)mellpoiss Kirjutas:(23-11-2024, 21:01 PM)moscito Kirjutas: Tõi sõber väljamaalt auto, aga aegasi ei ole. Selgus, et on küll, saad osta järjekorra mille aktiivsed hangeldajad juba aegsasti "oma tarbeks" broneerinud. Ei hakanud edasi suskima, et kes ja kus, pole minu asi.
Ei midagi isiklikku aga oleks minu teha, teeksin su mitteteatamise eest kaasosaliseks. Kelle asi see siis on?
Tundus juba, et oleme sellistest jamadest tasapisi lahti saanud aga paistab et ikka spiraalipidi käime.
(25-11-2024, 12:00 PM)xa88 Kirjutas: Eks kui riik on oma asjaajamises nõnda alla käinud hakkavad ka kodanikud sellele vastavalt käituma
(20-10-2024, 15:37 PM)mossepower Kirjutas:(20-10-2024, 14:39 PM)ZIL 131 Kirjutas:Siis jääb justkui ainult dokumentide kontroll eelregistreerimisel. Transpordiametis tuleb selle kohta ka märge ning kui märge olemas ja dokumendid kontrollitud, siis saab juba reaalselt auto ja paberdokumentidega kohapeale arvele võtma minna. Ei tea, kas seda saab ka büroos kohapeal korraga kaks ühes teha (dok. eelkontroll ja registreerimine). Alustades dokumentide ja eelregistreerimisega e-teeninduses on kindla peale minek, et asjad saavad tehtud.(20-10-2024, 12:30 PM)hobiautod Kirjutas: Ise ka aru saad mis soga Sa ajad?
Jah.
Ühes büroos tõlgendatakse seadusi ühte moodi teises teist moodi
Vanakene, tüüpkinnitust ei ole ega tule.
Võimalik, et mõnes büroos peetakse e-teeninduses eelregistreerimist iseenesest mõistetavaks ja eeldatakse, et see on niikuinii juba tehtud. Mõnes teises büroos saadetakse jällegi koju e-teenindusse eelregistreerima kui see pole tehtud. Muud seletust eri büroode eri käitumistele ühele ja samale protseduurile on raske leida.
(28-11-2024, 10:29 AM)Telc Kirjutas: Abipalve:
on auto, mille kohta register ütleb "kustutatud registrist kui riigist väljaviidud sõiduk"
Auto on reaalselt olemas, numbrid küljes, teh pass alles.
Kas sellele masinale on võimalik saada Eesti transiitnumbrid, et see viia Ukrainasse.
Lahtiütlus: tegu ei ole minu, ega MTÜ Toeta Ukrainat autoga, aga pakutakse annetusena sellises õiguslikus vaakuumis sõidukit.
(28-11-2024, 10:29 AM)Telc Kirjutas: Abipalve:
on auto, mille kohta register ütleb "kustutatud registrist kui riigist väljaviidud sõiduk"
Auto on reaalselt olemas, numbrid küljes, teh pass alles.
Kas sellele masinale on võimalik saada Eesti transiitnumbrid, et see viia Ukrainasse.
Lahtiütlus: tegu ei ole minu, ega MTÜ Toeta Ukrainat autoga, aga pakutakse annetusena sellises õiguslikus vaakuumis sõidukit.