Postitused: 3,155
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
62
Jajah, omanikuvahetuse registrisse kandmine on tõepoolest hirmus "järje pidamine" ja "bürokraatlik protseduur".
Postitused: 377
Teemad: 43
Liitus: Dec 2005
Maine:
6
Mul juhtus hoopis selline seik kus unus üks punase numbriga sportauto ringi vormistada ja uue aasta esimestel päevadel passis olev omanik on auto maha kandnud. Auto reaalselt olemas ja ka plaanitud see aasta kasutusse vötta. Huvitav kuidas selle maha kandmise ennistamisega lood on?
Postitused: 3,662
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
21-01-2025, 19:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-01-2025, 19:33 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
Eks ma palun asja TA-l korda teha, aga kas keegi on kohanud oma masinatel arusaamatu päritolu (sh fikseerimise aeg) ja sisuga läbisõidunäitu?
Mul on masin, mille ostsin 01.03.2024 ja millega ise läksin TÜV-le alles sügisel. Kusagilt on aga TA andmebaasi ilmunud 13.03.2024 läbisõidunäit, mida pole vähemasti mu käes küll fikseeritud ning mis ei sobi ka muude näitudega ülemäära hästi (manuse "jõnks"):
Ning TÜV ajaloos 2024a talvel/kevadel ühtki sündmust ei ole. Eelmine omanikuvahetuski oli aastal 2020.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 1,410
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Ma usun, et sellise anomaalia rekord on kahjuks minul; tulistan puusalt kuna täpset numbrit ei taha vaadata; 6 800 000 kilu ja meetrit.
Avastasin selle täiesti juhuslikult ja see number sai sinna kirja tavalisel ülevaatusel.
Automobiilil on 5 numbriga odo ja isegi parima tahtmisega ei õnnestu sinna sellist 7 kohalist numbrit saada.
Tegelik oli sel hetkel muidugi 68 tuhat km. Nii juhtub kui ahv arvuti kallale lasta. Arvutil on sellest täis suva, graafik käib 6,8 milli peal ära, et pole asigi, enne seda ja ka peale seda anomaalset kuute milli, jooksevad kõik numbrid laisalt esimese saja tuhande suunas, mäletagi kas see 70 tuhhi on juba täis saand või pole.
Veits nagu Äll Bandi keiss, kus esimese miljoni eest lubati Bandile uus auto, kui õnnestub näit fikseerida.
Probleemiga tegelenud pole, kas on lahendatav, ei tea. Kas on probleem, või hoopis "dokumenteeritud rekord", tont teab.
Maine:
36
22-01-2025, 01:16 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-01-2025, 01:27 AM ja muutjaks oli
13piisab.)
TÜV-l on mullegi 5-kohalise näiduga masinale 6-kohaline näit tekitatud. Päris 7 kohta välja ei vedanud - ilmselt vajanuks see ahvi, keda parasjagu võtta polnud
välja näeb see täitsa omapärane:
Mu praeguse juhu teeb huvitavaks see, et ma ei käinud ülevaatusel. Ei mõelnud selle peale ega näinud unes - ometi tekkis mingil suvalisel päeval andmebaasi näit, mida keegi ei saanud võtta ning mis ei sobi pilti.
Pärisin juba ka TA-lt, kes täpselt selle näidu tekitanud on ja kui see ülemäära usutav ei tundu, siis see "ennustatud vahenäit" kaotada.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 15
Teemad: 3
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
Kas vahepeal mingit parandusmeedet või tagasikutsumist pole olnud? Mul proua sõiduk, 2020 uuena Eestist ostetud, käis 2023 aastal tagasikutsumise korras esinduses mingeid töid saamas ja siis ilmus sõiduki kontrolli vaatesse läbisäit, esimene ülevaatus selle sõidukiga sai tehtud alles 2024.
Postitused: 1,288
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Mina sain sellise näidu ark’is värvi vahetades, ülevaatusel hakati kohe jorisema et mingu ma tagasi korrigeerima, kuna vanurite puhul see ei koti siis lasin sel kõigel olla.
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Maine:
36
22-01-2025, 12:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-01-2025, 13:06 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
Häbenen, et see mulle ei meenunud ja et ma ise asja kokku ei pannud: masin käis tõesti parandusmeetme raames esinduses ja loogiline, et Revalis see näit fikseeritigi. Eks järgmise meetmega külastades (jah - tuleb veel minna) palun täpsustada, kas tegid nemad näitu fikseerides vea või näevad nad kuidagi läbisõitu, mis erineb veidi odomeetri ja VCDSi kuvatavast. Kui muidugi näevad, poleks ülemäära ebaloogiline seda ka mainida...
(palun mittemäletamis-altzheimeri diagnoosimisel kergendava asjaoluna arvesse võtta, et ma ise ei käinud esinduses - naine käis
)
(22-01-2025, 07:59 AM)Jarlis Kirjutas: Kas vahepeal mingit parandusmeedet või tagasikutsumist pole olnud? Mul proua sõiduk, 2020 uuena Eestist ostetud, käis 2023 aastal tagasikutsumise korras esinduses mingeid töid saamas ja siis ilmus sõiduki kontrolli vaatesse läbisäit, esimene ülevaatus selle sõidukiga sai tehtud alles 2024.
Postitused: 3,079
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
59
Pandi ka minu autol ülevaatusel mingi null juurde. Kui avastasin läksin tagasi ülevaatuse punkti ja kurtsin muret. Vabandasid ja ära parandasid. Nädal hiljem oli korras mnt lehel ja ka graafikust jõnks läinud.
Juhtub.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.