Oot..mitte nii kiiresti ja korraga, vastan jõudumööda. Gaasi ja muud juhtseadmed teisaldan ikka juhi käeulatusse. Mootor on starteri ja muu vajalikuga varustatud, vaja vaid ümber paigutada.
Mõtlesin siduri peale, vaatasin teiste ehitatut...kellegi Makumba või Mukumba looming ajas muigama, aga kui tema loodud kiilrihmaga sidurivariant kenasti töötab, siis ...noh, egaq`s me kehvemad ole. Olen suuna tegelikult juba võtnud rihmsiduri peale, mitte, et ma ei kahtleks muude variantide sobivuses, kindlasti on need ka head. Tegelen ju tööalaselt masinatega, kus ongi kasutatud tsentrifugaalsidureid ja mu kombinatsioonile ei pea ma seda sobivaks.
Rihmarattad on A-profiiliga, vedav seib on juba kohandamisel, üks soon tehakse veel juurdegi, kokku siis kolm (äkki saab väikse õlipumba sinna sobitada

. Vedav seib, käigukasti otsa, tuleb soetada, läbimõõduga 250 mm on kenasti ka saadaval. Hind on ca`75 eur, aga kui sobivamaga ei leia, siis tuleb alla neelata.
"Kui on tahtmist ka märkamatult tiksuda, siis parasiitrattaga rihma pingutamisega need 400-kilovatised kombainidki oma ajameid käitavad... Pane võimalusel "lükkavale poolele", on vähem jõudu vaja."
Tänan, härra v6sa, see asi oligi veel lahtine, aga kerge kahtlus möödus kiirelt, kui kujutasin asja ette...ja nägin ka ühe ameeriklase eelmise sajandi üllitist.