Postitused: 4,510
Teemad: 37
Liitus: Sep 2009
Maine:
54
Tsitaat:- Terade teravust – nürid terad ei lõika korralikult, vaid rebivad muru.
Minu tähelepanek elekrilise muruniitjaga, et kulub vaid see osa, mis on punasega märgitud. Samuti nürineb see osa, ülejäänud osa terast ju lõikeprotsessist osa ei võta ega kivide-kändudega kohtu. Kuidas traktoritga on, pole uudistanud.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 346
Teemad: 0
Liitus: Oct 2012
Maine:
4
Minu omal ütleb et tagumine osa 1-5mm kõrgemal.
Maine:
4
Üks suht vana,lükatav partneri murukas teeb sihukes värki:karbussi küljel olev kummilutt(millega külmal mootoril vaja enne paar korda vajutada)
töötamise ajal imeb kokku ja vähekese aja pärast jääb mootor seisma.
Õhu filter korras,paagi tuulutus korras.
Mida veel katsetada.
Postitused: 4,510
Teemad: 37
Liitus: Sep 2009
Maine:
54
(04-06-2025, 22:40 PM)mutikas Kirjutas: Üks suht vana,lükatav partneri murukas teeb sihukes värki:karbussi küljel olev kummilutt(millega külmal mootoril vaja enne paar korda vajutada)
töötamise ajal imeb kokku ja vähekese aja pärast jääb mootor seisma.
Õhu filter korras,paagi tuulutus korras.
Mida veel katsetada.
1. Paagist tulev plastikvoolik on kahekorra. 2. Paagi põhjas ujub võõrkeha.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Maine:
4
Ok,eks mingi päev vaatab.
Postitused: 1,274
Teemad: 76
Liitus: Apr 2009
Maine:
37
Minul on olnud ka sama viga. Sai ostetud need kaks karburaatori " membraani- tihendit" nagu ülal pildil ja ära vahetatud. Probleem kadus.
Postitused: 783
Teemad: 4
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Küsimus : Kas 2,5hj muruniiduki mootor on asendatav 3,5 hj muruniiduki mootoriga , silma järgi on 3,5 hj mootor suurema "kerega" .
Postitused: 885
Teemad: 16
Liitus: Apr 2006
Maine:
21
Ma olen ühte mootorit mitmele kerele tõstnud, kinnitusavad on kõik samad olnud olenemata tootjast. Erineda võib see kaugel terahoidja tera hoiab mootori suhtes. Ehk siis kõige madalam niiduaste niidukil võib osutuda kõrgemaks või madalamks originaalist, kuid minu kogemusel on ka terahoidja 1:1 ringi tõstetav, kui on olemas. Võimsuses pole vahet, jõudu rohkem ja raskem lükata.
Postitused: 4
Liitus: Mar 2014
Maine:
0
Tere
Mcculloch 115-77t
Kus asub käigukasti õlivalamis kork?
Võtsin akukasti maha aga ei märka mitte seda kohta kust kallata või on selle suure rihmaratta all see kork?
Postitused: 129
Teemad: 8
Liitus: Apr 2013
Maine:
1
Tere!
Murukas Cub Cadet, mootor 2 sil Kawasaki ajab sinakasvalget suitsu ja õli tasapind vaikselt kerkib. Millest alustada otsinguid? Õhufilter korras.
Postitused: 498
Teemad: 24
Liitus: May 2010
Maine:
4
Karburaatori nõelklapp tõenäoliselt ei pea ning karpa ujutab (peamiselt seisva mootoriga) üle ning bensiin lekib silindrisse muudab õli vedelaks ning see omakorda sellise üli vedelana satub läbi rõngaste põlemiskambrisse ning põleb tugevalt suitsedes.
Esimese asjana peaks õli ära vahetama ning karpa üle vaatama.
Postitused: 3,179
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
62
vana jama - ei taha heasti niita. sobilike pöörete saavutamiseks tuleb mootor ülemäära pöörde ajada.
On ehk kellelgi vallalist väiksemat rihmaratast, mida katsetada pildil näidatud keskmise ratta asemel?
praeguse rihmaratta välisdiameeter 146mm, võll 17,6mm (+- 0,2mm) kiilu laius 6mm, kiilrihma laius 14mm
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.