Samas praktikas on ju värvilt "porgand" üldiselt see, mis tugevust omab (ja seinapaksust 3+mm jne). St on tavasortimendina SN8 sünonüüm.
Põhjus, miks ma SN8 torude juurde õhukese seinaga liitmikud võtsin on lihtne: porgandikarva liitmike sortiment on väiksem ja lisaks oli mul mingeid halle jääke. Nt otsest liugmuhvi Onninenis SN8 ei olnud - olid jätkumuhvid, millel keskel muhvi pooleks jagav krae. Jah, saab ära nüsida, aga see on mingi teine projekt. Vist ei meeldinud mulle ka ainukese pakutava 45kraadi kolmiku kuju.
Mu loogika on, et enamik sellest kolmiku- ja muhvimajandusest on lõpuks kahekordne toru (st üks teise sees) või muidu tugevust andva struktuuriga (nt kolmik) ehk siis tugevam, kui lihtsalt 2mm (+/-) seinaga (hall) toru. Üritus on mul ka hoovisillutise jalakäigutee all, kuhu kolme-neljasillalistel masinatel asja ei ole
Samas pakutavas torusortimendis vahet pole, niiet need said ikka SN8, nagu tavapraktika on.
Väike emotsioon kah: uskumatult palju kommunikatsioone saab ikka olla maja ja kõrvalhoone vahel 5m kaevelõigul: kanalisatsiooni põhitrass, hoovile eraldi autopesuks jms viidud vesi + elekter, kõrvalhoone elekter + maandus"katanka", robotniiduki kivisillutise alt kõrisse pandud piirdetraadid, sadeveekanal, kõrvalhoone vesi+küte. Kõik jäid terveks