Postitused: 69
Teemad: 1
Liitus: Apr 2019
Maine:
6
Ma enam peast ei mäleta neid arve aga igal materjalil on oma kihipaksus mida suudab iga 100kg rulli/plaatvibra kaal tihendada. Teedemehed ütlevad puusalt selle ära vast. Mine umarelli mõne objekti juures natuke ja tee juttu.
Postitused: 2,139
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
14
Rulliga saad kindlasti etema. Plaatvibra ei tee vähema töökäiguga ühtigi, sest südamerahuks trambid lissalt topelt.
Terv. Ivar@ teid ja õuesid since 1999
loll on loll olla.
Postitused: 5
Teemad: 0
Liitus: Apr 2009
Maine:
0
Tere. Kasutasin otsingut aga ei tule märksõnad õiged meelde. Kusgil teemas oli juttu ja pildid maa alt veetud ventilatsionist ja selle ehitusest.
Postitused: 3,075
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
35
kuluvad ära head viited heale kahepoolsele teibile.
Iveco Daily 2014 ja edasi minu puhul siis 2018a mudel
uste ja küljeplastikud on liimitud paksu u. 1cm pakus kahepoolse teibiga.
seda teipi ei paku esindus ja väidab, et seda ei saa eraldi, seda ei paku ka mõni teine varuosa pakkuja kellelt olen midagi tellinud.
väidetavalt saab uued plastikud koos teibiga seal küljes aga see ei ole vajalik minu jaoks ja ei aita mind.
kunagi plastikuid värvides 2020 kevadel sai need maha võetud ja tagasi liimitud mitme kordselt pandud õhema teibiga (vist?) kuna nii paksu ei olnud saada siis.
nüüd hakkavad siit sealt asjad irvitama natuke ja on vaja kindlasti uuesti liimida.
ehk teip õues kasutamiseks miinused ja plussid, vesi, pesuvahendid jms. ja noh vastutuult hoidma peab kah ju.
Postitused: 7,075
Teemad: 61
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
Ehk peaks hoopis tihendi otsingusse kirjutama? Üks liimimine muidugi lisandub.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,075
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
35
eks jah leiutada saab erinevalt,
mingi "tihend" kahe õhukese kahepoolse teibi vahele ehk teha ise paksem teip võileiva meeodil
"tõsta" plastiku küljes kontaktpind klaasiliimi ja mingi plastikuga piisavalt kõrgemale, et saaks õhema teibiga hakkama
panna üldse klaasiliimiga kinni - aga ei tahaks olla see järgmine kes peaks lahti võtma.
lihtsalt esialgu on natuke raske uskuda et nt. u. cm paksust teipi ei olegi vabamüügis saadaval.
äkki mõnel teisel autol midagi sellist kasutuses ja tuleks otsid teise margi esindusest ?
Postitused: 3,177
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
37
Pole varem sellist nähtust kohanud: Kui (duši)segisti keerata temp. muutmata väiksema koguse peale läheb vesi järjest kuumemaks, kuni kõrvetamiseni (otse boilerist?) Korraks külmale poole keerata, või temp. muutmata maks. kogusele keerates siis läheb tagasi normi. Süsteem saab vee veevärgist, filtrid vahel, survepaak hüdrolöögi vastu ja edasi hargnemine 100l boileri ja tarbijateni. boileri tagasilöögiklapp ok. Segistid ise lihtsad, ilma termostaadita.
Ok, boileri soojenedes seal surve tõuseb, aga juba väikese tarbimise korral peaks surved ühtlustuma? Tüütu iga kord koguse muutmisel temperatuuri timmida.
Postitused: 2,817
Teemad: 116
Liitus: May 2004
Maine:
28
Segisti sisu on valesti kokku pandud ehk nihkes.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.