Tööriistadest

Yamabikole kuuluvad mõlemad kaubamärgid,shindaiwa ja echo.Meil enam shindaiwat minu teada ei saa,echo kauba märgi all müüüakse.Stokker ja mõned väiksemad tegijad müüvad.

Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele  ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Vasta

(18-05-2025, 00:30 AM)Marko Kirjutas:  
(17-05-2025, 14:09 PM)13piisab Kirjutas:  Ma nimetan sedasama masinat enda kõige paremini kulutatud 30..40 euroks.

Oskad ehk mudelit nimetada?
Suhteliselt põnev lõpp muidu valdavalt minooris kulgenud juttudele....

Privas saabus kinnitus, et jutt on Makita DCL180ZB aparaadist. Kui kellelgi selline asi vedeleb, kuna ei ime, siis ma oleksin huvitatud. PS või kõnetraat 5061111
Manuseid pole vaja, ainult aparaati.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Tolmuimeja soetatud uuena, teeb tööd küll.

Kas keegi oskab soovitada pistikusse käivat voolumõõtjat, mis kohapeal netipoes olemas ja mõõdab ka? Valik on silmapiirini, nagu alati, aga milline neist? Temu ja Ali linke ei oota.
Midagi sellist:

https://www.oomipood.ee/category/voimsuse_mootjad

Vasta

(Täna, 00:59 AM)Marko Kirjutas:  Tolmuimeja soetatud uuena, teeb tööd küll.

Kas keegi oskab soovitada pistikusse käivat voolumõõtjat, mis kohapeal netipoes olemas ja mõõdab ka? Valik on silmapiirini, nagu alati, aga milline neist? Temu ja Ali linke ei oota.
Midagi sellist:

https://www.oomipood.ee/category/voimsuse_mootjad

Mul vedeleb uus pakendis kasutult. Tasuta saadud ja tasuta annan ära.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

Võtan seda pakkumisena ja kirjutan privasse.
Kogemusi sel teemal võib kirja panna sellegipoolest.

Vasta

(2 tundi tagasi)Marko Kirjutas:  ...

Mul on mingi hiina toode, samuti kingituseks saadud kelleltki, kes enam ei viitsinud jälgida.

Täpsusega on pahasti. Paneb vähemalt 5% juurde. Mul oli võimalus võrrelda täpse aparaadiga ja mida väiksem on tarvitatav võimsus, seda rohkem mööda paneb. 

Teine mure on tundlikkusega. Kaasasolev paber lubab, et "... alates 10 W". Reaalselt ei tunneta 11 W LEDpirni põlemist korrektselt (ehk mõõdab oluliselt  vähem, kui peaks) ja 9W ei reageeri üldse.

Samas kõrgesurvepesuri tarvitatavad 2 kW luges kenasti äraSmile

Ehk odav pistikussepistetav võimsusmõõtur on tore võrdlemise vahend või indikaator, aga mitte mõõtevahend.

Aga seda Sa teadsid ilmselt juba isegi... Big Grin
Vasta

(2 tundi tagasi)Marko Kirjutas:  Võtan seda pakkumisena ja kirjutan privasse.

Ääremärkusena mainin, et mul kodu elekter on üles ehitatud (TUYA Smart Plug WiFi or Zigbee3.0 Socket EU 16A/20A Power Monitor Timing Function Voice Control Work With Alexa Google Home). Eks huvilised tutvuvad võimalustega ise.  Näitab 0,1w alates jms lisamõnud.. Ostsin mingil ajal hinnaga 5.30 eur tk. Kontrollisin ka ampertangidega üle, kui täpsed on ja ei kurda.)
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 8 külali(st)ne