Postitused: 136
Teemad: 7
Liitus: Mar 2004
Maine:
0
07-09-2004, 14:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-10-2006, 09:16 AM ja muutjaks oli
redeagle.)
Jutt järgmine et sai täna mosumehega räägitud ja tuletas meelde, et jänedal sai plaani peetud et teeks ka sügisel pisikese ürituse.Et avaks siis arutelu teema üle ja ootaks ettepanekuid ja arvamusi. Enda arvamus, et kui siis ühe päevane et a\'la laupäeva löunal kohale ja pühapäev tagasi, teemasi ja juttu peaks jätkuma
*Lisainfo:Automoto sügisene kokkutulek toimub 16.10.04 Järva-Jaanis(kella 14-eks oleks paras koguneda kiriku juurde näiteks), osalustasu näo pealt 50.- (suured kummardused Ivarile hea hinna eest )See sisaldab ööbimist kultuurimajas soojas ruumis ja Ivar73-e poolt on autosaun ja muud löbustused, grill ja chill.Limonaad ja muud joogid on igaühe enda valik ja ost. Söögi kohapealt vöiks kokku leppida et kas teeme ühiselt vöi igaüks oma moonakoti vötab?! Juhul kui ühiselt siis vöiks 30.- nägu söögiraha olla.
Edited...
Edit:Siia siis isikud kes on osalemissoovist teatanud ja osamaksu tasunud
*Mosumees
*Kuldmuna
*Custom
*Redeagle
*Heikson
*Korgits
*Metsalane
*TacjaZ
*North
174 Jaapanlast kapoti all
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Mul ei ole õnnestunud seni ühelegi kokkusaamisele jõuda, kuid ootan huviga ettepanekuid toimumisaja kohta. Ilmad on külmemad juba ja kokkusaamiskohaks võiks olla mingi natuke suurem saun. Suurem just seetõttu, et neid kes poole öö pealt magama keeravad, ülaevalolijate mula ei häiriks. Päeval arutaks asju, õhtu teeks sauna ja järgmisel hommikul peale väikest hommikusööki läheks laiali. Eelnimetatud saun võiks kuskil kesk-eestis asuda, see võimaldaks vast odavamat hinda pinna üürimisel ja üle Eesti oleks ka kõigil võrdlemisi norm maa kohale tulla.
Alts@ootab huviga
Postitused: 195
Teemad: 5
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
Mõte hea. Arvatavalt võiks kokkusaamine toimuda Oktooberi alul, kuna selle kuu nädalavahetused valdavalt vist rahval kinni (Jaanimäe sprint, Sauga ring, Tartu motoshow). Kahjuks mõnda head kohta Kesk-Eestis ei oska soovitada. Küll aga sai eelmine nädalavahetus käidud Neerutis (Kadrina ja Rakvere vahel/juures)
mis sobiks päris hästi järgmiseks suviseks kokku tulekuks: järved, lõkkekohad, ilus loodus jne.
Muidugi tahab Redeagel minna Eesti piiri äärde, kohta, kus hommikul brigaad võõramaa tüdrukuid külla tuleb.
MB 260E W124
G3 GTI
Nissan Qash Ai-Ai
metsikpuuma
Registreerimata
oleneb in. arvust, N; metsade keskel on järvamaal Väätsa jahimaja.
www.ee/pages.php3/01032310
metsikpuuma
Registreerimata
veidi suurem saun sellest on Piiumetsa oma, ka Järvamaal Väätsa lähedal.
Postitused: 784
Teemad: 63
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Seekord võiks kyll nii teha ,et kellegi kontole raha ylekanda ning selle raha eest sööki osta yheks õhtuks vähemalt ...grill vorstid ....salat .....ja värgid ...jne
Postitused: 244
Teemad: 19
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
Ega te pole unustanud, et oktoobri esimesel nädalavahetusel Kurtna laat!03.10.2004.
Tom.
Maine:
0
North sul liiga hea mälu ma vaatan
Oktoobri teine nädalavahetus sobiks mullegi kui just Aafrikasse vahepeal minema ei pea
Iseenesest ma vöiksin tegeleda toitlustuse ja asjadega kui keegi teine ei soovi Mul@mönes hulgilaos tutvused sees. Kuid kesk-eesti minujaoks küll tume maa, seega äkki keegi kes kohalik vaatab sauna/kohta kus kokku tulla.
Maine:
0
Aga ma kardan, et oktoobri keskel eriti suurt vaimustust kellegis telgis magamine ei tekita, seega oleks ikka vaja kohta kus saaks katuseall korra silma ka looja lasta paariks tunniks kuigi telksaun on lahe,käidud/proovitud
Postitused: 195
Teemad: 5
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
Üritaks siis kokkusaamise sättida 9-10 oktoober. Üritan pisut uurida Kesk-Eesti majutust. Korgitsa mõte Ivar73 kanti minna on väga hea (vanad filmid ja saun - millest mina kahjuks ilma jäin). Ootame siis edasi häid olemise kohti. Oleks hea kui saaks ülejärgmisel nädalal (39.nädal) mingi koha juba kindlaks määrata.
Samas oleks hea teada palju rahvast tuleb - rohkem rahvast, ulualuse rendihind väiksem.
TO redeagle: sinu sõnad: \"milleks osta poole kilone ketšup kui paned krooni juurde ja saad kilose\"
Vast kamba peale mõtlema midagi välja.
MB 260E W124
G3 GTI
Nissan Qash Ai-Ai
Maine:
0
Peab vist teinekord vähem jooma, siis ei aja nii palju mula suust välja
Ja ma vöin toidukraami asja enda peale vötta, kui kellegil midagi vastu pole ning summa vöiks vast sinna 50-75 eegu vahele jääda, sellest peaks toidu jaoks täiesti piisama?!