Kui keegi ei taha, viskan minema või viin vanarauda! (osa 2)

Varakamber andis välja järgmised liigsed asjad, võib sooviavalduse kirjutada või helistada tel. 5061111
Teadlikult panin prügiteema asemel siia, kuna ma ei kavatse nendega äri teha, annan soovijale. Süümekaid ei ole.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Üle on 3 muruniidukit, komplektsed ja kunagi isegi olid töökorras, katkised sangad, puuduvad trossid, roostetanud korpused, üks vedavate ratastega, üks Honda mootoriga jne. Pilte ei ole, Ideaalis vahetaks ühe töötava vastu, võib olla väike ja kitsama töölaiusega, vaja vaid aiaservade jms jaoks. ´
Asuvad Elvas, suhtlus 5o 28 243

Vasta

Saadaval väike seif/raudkapp.
Ligikaudsed mõõdud piltidel.
Kaks võtit.
Asub Tallinnas, kokkuleppel võimalik transport teistesse linnadesse.
Hind - sobiv annetus Ukraina heaks.
Kontakt erasõnumiga.

Vasta

Sõber ostis maja ja sai kaasa õmblusmasina Tšaika 3. Kas keegi himustab endale sellist? Asub Saaremaal. Vajadusel saan Tallinna poole ära tuua.

Vasta

Pakkuda malmist ahjuuks. Vedelenud 20 a kuuri all, aga otstarvet pole leidnud. Vahest keegi ehitab suitsuahju vms? Endal analoogne suitsuka ees, täpselt ei teagi, miks 2 tk ostetud sai.

EDIT: Leidis uue kodu sõbra tulevase suitsuahju ees. Pildid eemaldatud.
Vasta

Päris kuusakoskisse nüüd ei vii. Aga oleks vaja kiiresti jalust ära saada kaks võimla garderoobi kappi. Tulid ühe soojaku seest, ning nüüd on lihtsalt ees. Jalgu all ei ole, need tuleks ise leiutada. Mõlemad on 2*3. Mõõdud unustasin võtta, aga eks ta mingi standard suurus ole. Võrdluseks üks autoroller. Big Grin Asuvad Tallinna külje all Murastes.

[Pilt: t9ukEQF.jpeg]

Jawa 360 + Velorex 560, 2x Vaz 2121, ETKVL autoroller
Vasta

Eraldati mulle 265/65/R17 rehvid, mida mul siiski väga vaja pole. Rehvimustrit vahemikus 3,5-5mm ehk kannatab veel sõita ühe suve. Soovi korral võib vastutasuks toetada Ukraina abistamise seltskonda. Asukoht Tartu.

Vasta

Pole enam saadaval

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

(18-12-2022, 10:49 AM)margus61 Kirjutas:  Rauast kõverik vähese roostega. Kus ta käib, ei oska kindlalt öelda, aga kuidagi tuttav tundub ja noorpõlve nostalgiale tuginedes teeks esimese katse sobitada ZAZ 966 vms ahju alla.

Tallinn-Nõmme, tel profiilis.

Jälle jalgu jäänud, pildid siin postis.
Vasta

Keegi parandusvärvist tunneb puudust? Kliendile W123 jaoks värvi toonides jäi üle ca 30 grammi MB 880(Agavengruen) paksu värvi, kõvendi leiame ka sinna juurde. Samuti teisi värvijääke pakkuda suure allahindlusega. Pakkumine kehtib kuni värv on kõlbulik, siis rändab jäätmekäitlusse Wink 
Kätte saab Punane 56 värvipoest, E-R 9-17
Vasta

[Pilt: 880-Agavengruen.jpg]

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

Vanarauda viia ei saa.Tuli uazi kastis kaasa,Minul vaja pole,kui keegi soovib?Niisama saab,Asub loksa kandis,ma ei tea .pilte ei lase lisada.kuid selline mingi kllasriidest plastik kate ehk haagisele,158 x153

https://www.kuldnebors.ee/search/search....ype=mypost
Vasta

Loksale ei jõua tulla ja ega aretada ka aga pole praegu...aga seda katet vaadates tuli mõte, et äkki saaks mõni soovija sellest teha oma väiketraktorile katuse ROPSi peale? Lihtsalt ideena.
Vasta

(03-09-2026, 07:27 AM)Mahno Kirjutas:  Loksale ei jõua tulla ja ega aretada ka aga pole praegu...aga seda katet vaadates tuli mõte, et äkki saaks mõni soovija sellest teha oma väiketraktorile katuse ROPSi peale? Lihtsalt ideena.

Jah mõõdusu kummalised,Kiiret sellega pole,Kuidsoovid jätan sulle.Mul pole seda vaja ...ei jaksa kõike hoida
Vasta

2 radiaatorit, pärit mingilt poe külmutusseadmelt. Ribid ja toru teras. Mõõdud: paksus 54, kärje laius 229 (jalaga 262), pikkus 244 (torukaartega 295), toru väljast 10 mm. Maha saetud jätkuotsad joodetud. Mõõtkavarekvisiidid kaasa ei tule.
Tallinn-Nõmme, tel profiilis, võin pakiautomaati panna.

Vasta

Järgmise kole-kompressori ehitamiseks sobilik materjal. Olen nõus need omastama juhul kui KEEGI TEINE ei soovi.

Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne