Igal ühel oma maitse ja iga yhele peab eelkõige iseendale meeldima oma projekt !!!
\'\'Nurr\'\'...Kõik ei pea käima sinu maitse järgi ja nii kuidas sina tahad !!!
Mulle meeldivad need inimesed kes kykitavad garaazis ja aretavad ning ehitavad selle asemel ,et kusagil viru keskuses chillida ning ajada lolli juttu ja oma viimase raha eest osta kallist kohvi ,et välja näha lahedatena...
Äkki räägid meile mida tema oleks pidand siis tegema kui raha ei ole uue baigi või mõne custom ratta jaoks ? ...Vanad tsiklid on ODAVAD ja neid on lihtne ymber ehitada seega see on ju ainus varjant !?.....Kuna inimesel käed ei kasva pe*****t ning ta tahab olla originaalsem teistest kuid ei ole piisavalt raha ,et osta tutikas harley või mõni bike siis ostab oma viimase taskuraha eest mõne vene rondi ja ehitab selle ymber milleski selliseks mida teistel ei ole siis on ta kohe uunikumi rõvetaja kes ei vääri meie ühiskonda ? Laseme maha tema siis ?
Kas sa mul kütaksid ka naha üles ? Kui ma näitaks sulle kui palju uunikume olen mina ära rõvetanud (ja kui palju on mul plaanis veel neid ära rõvetada ) ?
Ja ,et ma nyyd jumala eest su EGO ei kahandaks siis jah \'\'Me teame jah kui suur kangelane sa oled ning kui palju uunikume päästad igapäev

\'\'
Kui sul on veel midagi selle koha pealt öelda siis kirjuta mulle või teema autorile ...ära lagasta teemat
Nurr Kirjutas:krt mees!!!! ma tahaks sul naha üles kütta, et sa voshodist ja kavrovetsist sellise si*atüki kokku oled voolinud.... kas need on sul mõistuse vaheajal ehitatud??? võrri ehitasid vist ka jommis peaga... äghhh.... ega mõistus pole omateha.... ega maailmas peab ikka ullikesi ka olema...
sa teed mingeid maitselagedaid lendavaid taburette.... ja sina olid vist see mees, kes tahtis selle nn. krossi voshodi eest 5000.- ilma dok... ei saa sinust disainerit ega müügimeest.... peppu oled kukkund, muud ma ei ütle...
auto24.ee ja motokuuri foorumis on sinu õige koht... sealt leiad samasugust idiootsust...
Et asi liiga OFFTOPIC\'uks ei kisuks siis ikka paar sõna teema autori tsiklite kohta
Kui tahad jawa\'st saada midagi super baigi taolist asja siis keevita esihark järsema nurga alla ,et ratas oleks rohkem kõhu all ja pane amordi torude kylge \'\'rutskad\'\' nii on parem kontroll

Kliirents proovi ka väikseks viia ,et lased amortide juurest alla poole raami natuke. Kui hakkad tagaistuja kohta tegema siis las olla ta samal tasemel mis eesistuja iste või kõige rohkem paar senti kõrgemal. Mina olen selle koha pealt p****e lennand ja tervet tagumist raami ymber tegema hakkand uuesti