Nii olex selline plaan et ehitax trike-i...aga pea ei hakka selle peale.Kas kellegil on õpetusi,soovitusi,pilte,jooniseid ja muud sellist.Ma olex väga tänatud.Yks asi veel,mis tehnika sellel sobiks kõige rohkem.
Ette tänadex,expanium
Kõigepealt peab ikka olema selge ettekujutus, mida teha ja mis tehnikat kasutada, siis alles võib ehitamise plaani võtta. Muidu ei tule sellest asjast midagi välja, kui just rahakott tohutu paks ei ole.
ehita see druzba mootorist nagu meie võrri rattad alla ja... ja veel võid proovida auto(mosse või mõne väoksema sellise) taguotsa ja mingi mootorratta esiotsa kokku keevitada tulemus võib päris huvitav olla
See ATV on küll lahe.
Ma ise kunagi mõtlesin trike peale.Plaan oli M400/401 tagaosa kasutada.
Postitused: 631
Teemad: 84
Liitus: Aug 2002
Maine:
1
Tegelt on vist nii jah, et enne kui hakata midagi ehitama ja aretama, tuleb kõik põhjalikult läbi mõelda ja ka ARK-is tuleb asi enne kooskõlastada.
Kunagi sai ise kah asja uuritud ja ARK-ist öeldi, et kõigepealt tuleb seal asjad selgeks rääkida ja nad tahavad juba projekti alguses põhimõõtmetega plaani näha. Kuigi see on suht ajuvaba, sest sellise asja nagu trike-i ehitamine on ju täielik leiutamine ja arvata võib, et algset plaani nii kerge järgida ei ole!
Igatahes, kõigepealt ARK-i et hiljem,kui masin valmis ei tuleks sellist üllatust et: vaat see asi ei sobi, tee raam ümber.
ma nagu kirjutasin vist et pole plaanis regada.Rannamõisas on 1 sapaka tagaosa ja jawa esiosa e sapajawa(nagu kutsutaxe seal)kahjux jäeti seisma.Nii kahju...Paljuga selle druzba mootori kätte saaks.
ardilaane
Registreerimata
Soovitaks muretseda muravei tagasilla.
traikiehitaja
Registreerimata
tere tegelikult see ehitamine pole üldse raske mul praegu kolmas käsil traik ma mõtlen
Postitused: 618
Teemad: 85
Liitus: May 2006
Maine:
1
Just, just! Hr. Traikiehitaja!!! Äkki lisate mõne pildi ka omaloomingust! Ja lugedes seda teemat algusest, tekkis üks mõte... Mul vedeleb kodus 1910nda aasta Benz. Äkki ma ehitan sellest traigi, et 14-15 aastastele tsikkidele muljet avaldada.....
Ärme kasuta masinaid, mida enam palju ei liigu (mt-9, mt-10, zaz, ural jne.)!!!!
(14-07-2010, 20:10 PM)dad Kirjutas: Ärilises mõttes jah, ei tasu Eestis peale nakotsi müügi ja raha vahenduse miski ära, kuid siiski on palju asju, mis käivad just entusiasmist ja kestavad üle põlvkondade.
Parimat, Geoloogide parun, Tambets
Postitused: 171
Teemad: 3
Liitus: Nov 2005
Maine:
0
iz-i raam ja muravei tagusild kokku ja saadki traigi. Sõbral oli kunagi selline plaan, kuid jäi keevituse puudumisel teostamata.
Postitused: 14
Teemad: 7
Liitus: Oct 2007
Maine:
0
äkki nii: iz 56 , sapaka tagasild koos kastiga + mosse reduktor ja saad isegi tagurpidikäigu ja veel 16 käiku edaspidi
Postitused: 137
Teemad: 34
Liitus: Aug 2006
Maine:
0
Kuna juba vana teema üles kaevatud, siis lisan ka enda väikse ideevälgatuse, et kui keegi peax otsingut kasutama, siis võibolla saab ka sellest postist ideid. Niisiis, täitsa edukalt on võimalik ehitada ka reeverskastiga, siis saaks ka tagurpidi käigu ning kui on üle invaliidikäru tagaosa, siis seda saab ka edukalt kasutada.
Postitused: 3,022
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
Minul tekkis seda vana üleskaevatud teemat nähes ka ideevälgatus - teema lukku panna. Ja näe - ongi lukus
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.