Petturid kuulutuste lehtedes

no te siin pole ainukesed kes sõitnud ja raha kulutanud selliste peale Toungue
Hinnavaatluse rahvas samuti hädas _mingi vanamehega_ Toungue

hqs@ise väldib juba pikemat aega KB\'d ja Soovi

(Arvuti)vanaraualadu -> www.hot.ee/hqs

Vasta

Endalgi oli lugu automüümisega kui säärase kirjeldusega vanamees oli nõus tulema ja vaatama masinat .Tegi samuti vastamata kõne ja kui helistasin ,siis vabandas ,et kõne katkes ja siis hakkas pommitama küsimustega ,et mis on masinal viga jne.....
Peale seda seletamist oli nõus vaatama tulema ja isegi ostma.Sai kokkulepitud koht masina vaatamiseks ja keda polnud --teda polnud!!!Üritasin helistada ja telefon levist väljas.Helistasin järgmine päev ,et teada saada,kas ta tahab siis masinat või ei ja siis mängis lolli ,et mina olen numbriga eksinud.
Ehh......olin tige nagu haikalaSmileSmileSmileSmileAga mis seal ikka ,säärane oli lugu minuga...
Vasta

hqs Kirjutas:no te siin pole ainukesed kes sõitnud ja raha kulutanud selliste peale Toungue
Hinnavaatluse rahvas samuti hädas _mingi vanamehega_ Toungue

hm. Uskumatu, et see vana ka niipalju jõuab. Ta vist helistab kõik börsi ostukuulutused läbi.
Novembris pakkus mullegi KB ostukuulutuse peale seda, mida tarvis. Sai hind, aeg ja koht kokku lepitud, lubas isegi kohale tuua, aga polnud tal olemaski seda, millest jutt.
Muidugi käis asja juurde ka see liigutus, et \"mul hetkel kiire, helista õhtul tagasi\", ehk siis mõte sama nagu vastamata kõne tegemisega. Aga mõne kõne rääkis ikka oma raha eest kah.
Vasta

mul ka ühe korra mingi vanema mehega selline asi olnud.
Tahtsis mingi aasta tahasi deltat 3310 vastu vahetada, ütles et elab Sakus ja ta poeg saaks delta Võrru ära tuua nii ma helistasingi talle mõned korrad ja ootasin teda mõned tunnid.
Ütles ,et poeg hakkas just sõitma ja mõne tunni pärast jõuab.
helistasin siis tegelasele mõne tunni pärast, küsisin kus poeg on ütles et vaatab jalgpalli ja kohe hakkab sõitma.
Sõber helistas ka samal numbrilja sõitis veel Võrust Sakusse et deltat vaadata aga meest ei olnud kuskil
Vasta

mul sai samuti kokkulepidud mini myyk kokkulepitud kohas olin kohal helistasin öeldi et ta on kristiines mis oli paar kilomeetrit eemal nii ma mõtlesin et lään jõudsin sinna öeldi et ollakse pirital ja hakatakse sõitma kahetunni pärast helistades öeldi et ollakse liiklus ummikus siis kui ytlesi lubati tappa anda ka weel siis tõmbasin minema
Vasta

dream,
äkki kasutaks kirjavahemärke ka. siis oleks jutt arusaadavam.
Vasta

Saatke see loll \"vanamees\" p****e !
Ja Börsi mehi tuleks ka sellest teavitada.
Vasta

Tuleb meelde kah üks lugu... Pakuti müüa muhku asukoht tartus ja kõik ok aind üv tegematta. Sai siis lepitud kokku et pühapäeval kell 7 lähen vaatama ja mees ütles et kellegile ei müü ära jne. Kui pühapäeval kell 5 helistasin et me kell 7 jõuame tartu et siis tuleme vaatama (ütles et varem ei sobigi). Jõudes kell 7 tartu teatati et müüdud, millepeale mul et kuidas siis nii et 2 tundi tagasi oli alles ja ütlesite et enne 7 ei saagi tulla ja nüüd müüdud. Seepeale öeldi et lihtsalt müüdud ja kõik... Numbrit ei mäleta aga igatahes oli see kindlalt tele2...
Ikka täiega viskavad kopa ette sellised inimesed...
Vasta

epic_metal kirjutas:
MOPEED DELTA kingin motohuvilisele DELTA ja ka palju tagavaraosi ja muid varuosi mootorratastele., , 055-971351, 058-016239.

VAZ 2103 vajab natukene putitamist. Muidu on sõidukorras. Kere vajab nokitsemist., , 58016239.

Seda päris õiget kuulutust ei leidnud. Aga number siis see 58016239

Henri kirjutas:
Selle 58016239 numbri omanik on ilmselt üks teine 16 aastane Pärnu poisike, kes on muuhulgas ka sama skeemi harrastanud. Tema kohta leiab infi siit foorumist allu88 nime alt: http://forum.automoto.ee/member.php?action=profile&uid=2392
http://forum.automoto.ee/search.php?action=results&sid=114339

Kogu teema: http://streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=23780&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=82fda9e8f4bbd16230fda8ef5d46fd72
Vasta

niiisiis kuna loen siin huvitavaid kuulutusi, siis lisaks ka enda kogemused selle härraga. Umbes aasta tagasi pakuti mulle müüa korraliku jawa 638, viisakuse mõttes juba küsisin pilte. Pildid saabusidki nii päeva pärast uii kena jawa oli ning midagi oli asja juures imeliku. Hakkasin pilt.ee s kolama ja leitsin samad pildid üles mis papi oli mulle ka saatnud. Õnneks oli all ka msn võtsin siis tüübiga kohe ühendust ning omanik imestab et mis jama et tema jawat müüakse. Kuna omanik oli Viljandi mees ning austatud hr oli kilingi-nõmmest siis Viljandi jäi teepeale ette korjasin siis omaniku ka peale ja lähme kaema asja mida müüakse. Jawa tegelik omanik juba kartis, et tema jawat müüakse, kuna see olevat ka seal ligidal. Niisiis jõuame kilingi -nõmmesse helistame. Tüüp ütleb, et tema ei saa rääkida kõne kaart saab kohe otsa, et ostke uus (ps mina helistasin temal kõnekaar otsas). Sellepeale vastasin, et einoh teeme kauba ära siis saad kohe 20 kõnekaarti osta. Ei tema ajab ikka vastu et osta osta. Nu siis viskas mul üle ütlesin, et ütle kus asud tuleme kohale - sellepeale hakkas mingist metsakohast mulisema kaartipealt ei leidnud. Kuna koht olevat 2km k-nõm siis ütlesin et istu selga ja sõida kohale. Mingi aja peale viskas mul endal üle ning sõitsime Pärnusse 2 päevaks jawa omanikuga kes oli lahe sell. Selle kahe päeva jooksul olin ma unustanud telefoni ööbimis kohta , ning teisel päeval oli tüüp mulle nii 20 korda helistanud. Ühe võtsin vastu kohe pani toru ära. Ok ma helistasin tagasi ja siiis tahtis ta juba raha ning pakkus ise aja välja ja ka koha. Sõitsime k-nõm poe juurde ning mees ei ilmu ikka välja ja mainib kogu aeg et 10 min veel ja nii terve tund. Nu kurat, siis tuli mõistus mul kohale et 2km lükatakse ka masinat alla tunni ühest kohast teise. ootasime siis 2h ning ei midagi . Helistasin uuesti öeldi, et ollakse juba viljandis mul mokk töllakil, et mida kuradit alles kilingi nõmmes nüüd viljandis. Kurat üle viskas ning sõitsin kodupoole viskasin jawa omaniku viljandis maha ning -- hea lahe tüüp suhtlen temaga siiani -oli vähealt mingigi kasu pärnus käigul. Kodujõudes jälle vastamata kõne, vabandab kuis kurat, kuid ei midagi erilist, pakub uue aja välja, ma loll siis uskusin ka. Ässitasin sõpru pärnusse suvutama minema ning jälle kilingi- nõmmes kohtume tüüp helistab mulle nii 5 korda sõidu ajal ning küsib kus oleme. Kui 10 km eemal k-nõm olime väitis tüüp et ta juba kohal. Jõudsime siis kohale tüüpi pole, väidetavalt tema ootas meid kuid meie ei ilmunud kohale ta lahkus. Järgmine kord kui helistas saatsin tüübi otse pe..se. Kokku oli minu kõnesid kuskil 10 tema vastamatuid vähemalt 30.

Teavitasin börssi sellest, et petetakse inimesi börss ei vastanud mu teatele, näen siiamaani vahepeal tema numbrit börsis. Ja ei tea kuid olen temaga saanud rääkida igasugustel teemadel kõike mis tal on ning mida ta müüb. KB väldib selliseid juhtumeid, kus midagi süüdistatakse neil on suht poh nad on rohkem rahapeale väljas mida rohkem kuulutusi seda parem tundub mulle.

On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.
Vasta

hv text loodetavasti autor ei pahanda.

irw, täpselt kell 4 hakkas vend mulle helistama ja vastamata kõnesid tegema icon_smile.gif
ja tal on lausa 2 numbrit: 56749760 ja 56766084

niisiis see 760 lõpuge number, kellest hv juttu oli, on nüüd vist nii vaene, et hakkas kartulit müüma
http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/inde...=show_post&pob_pid=3471296&pob_link_type=search
ei tea kas hv rahvas sai ta kätte vä

Mina isiklikult ei ole selle nr omaniku kohanud. Pole mulle helisanud.

On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.
Vasta

Meenus veel teinegi lugu... Nimelt oli müüa viljandikandis, kolga-jaanis muhu uusi juppe. Sai mitukorda helistatud ja uuritud ja lõpuks kokkulepitud et mispäeval tuleme. Ma veel mitukorda küsisin et kas asuvad need jupid kolga-jaanis kohe sees (mitte lähistel) ja ta kinnitas et asub jah kolga-jaanis sees. Ja ma veel vähemalt 3-4 korda küsisin et asub ikka kolga-jaanis vastati et jah asub. Kui kohalejõudsime ja hakkasime tänavat otsima mida polnud seal siis helistasin et kus see täpsemalt kolga-jaanis asub? Vastati et mis kolga-jaanis et kuna viljandi tulete? Ütlesin et pidavat ju kolgajaanis asuma ja vanamees ütles et mis kolgajaanis et asuvad ikka viljandis ja kui ma ütlesin et te ise ütlesite mitu korda et kolga jaanis siis katkestas kõne ära:@.
Vasta

Regardman Kirjutas:Saatke see loll \"vanamees\" p****e !
Ja Börsi mehi tuleks ka sellest teavitada.

eks saadetaksegi p...sse, aga ajalehte tasub teatada ainult valekuulutuste puhul. Sest mida saaks ajaleht teha juhul, kui sedasorti tüütused helistavad ise müügi või ostu kuulutuse peale? (pealegi on lahendus sel juhul väga lihtne - ära helista ise tagasi)

Aga ei oleks suutnud kuidagi uskuda, et niisuguse asjaga pidevalt ja massiliselt tegeldakse, nagu siit ja mujalt välja tuleb.

Ja siiamaani ei usu et tegu oleks pahatahtlikkusega - see läheks üle, kui sinna niipalju vaeva ja ka raha kulub.
Pigem ikka vaimuhaiguse ilmingute hulka kuulub selline asi. Elust kõrvalejäänud inimesed tahavad end tähtsa ja \"vajalikuna\" tunda, ning teevad kõik selleks et mobiil pidevalt heliseks.
Ja hullude peale küll ei tasu vihastada, võib ise hulluks minna Wink
Vasta

Hmm...huvitavad pettused! Ise õnneks pole selliste otsa kukkunud. Kuid pettustest jagu saamise kogemusi on küll!

Keegi aktiivsem (kellel aega ja tahtmist on) võiks asja sedasi algatada,et koguks kokku võimalikult palju inffi (tel.numbrid,kuulutused koopiate või originaalidena,koha nimetused kus elatakse-asutakse ja kus vaatama-näitama tullakse,müügi artiklid,kuupäevad,helinate arv,kahju kannatanute rahaline häving võimalikult koos kviitungite vms koopiatega jne.)
Teha kriminaal avaldus (isiku/isikute tel numbri alusel) kus on võimalikult palju osanikke (kannatanuid) ja ka kaevata kohtusse telefoni kompanii. Telefoni kompanii loob pinnase ju pettuseks.
Esialgu peaks muidugi materjalid läbikäima mingi kõva advokaadiga kes seda vedama on nõus ja oskab kõva pappi telefoni kompanist välja pressida kahjutasuks.
Kõik on võimalik, vaja vaid tahtmist ja aega.

KÕIK PETTURID VÕLLASSE!

Just a man!
Vasta

No tore, et peale minu on ka teised sinna lõksu sattunud. Täna enam pole kokkupuuteid olnud, kui keegi satub selle vanamehega füüsiliselt kokku siis palun sõitke talle ka minu poolt sajaga sahtlisse...
Vasta

Nüüd on siis asi nii kaugel, et helistati mulle Eesti Päevalehest ja uuriti suht täpselt, mida tean. Lugege homset EPL, seal see lugu ka ilmuma pidi.
Vasta

http://www.epl.ee/artikkel_282812.html
Vasta

Need mustlased kes eestis kolavad on ka paraJAD PETISED.Olid ühejuurde siin lännud ja ennustasid talle 50kr eest,kuid midagi ei läinud täppi irw.Ükskord käisidki siin enne ära ei läind kui midagi ostma pidin,siis ostsin mingi väikse raadio mille sain 75kr eest.Ühejuures käisid majas sees ja ootasid niikaua kui majaomanik koju tuleb.Pärast oli telekas,röster ja köögikombain kadunud.
Vasta

Põrsas aja-kirja-nikk ... kasutab forumi materjale ja ei viita meite foorumile ...

Dad.
Vasta

See on Kalmer suht \"tore\" sell. Järjepidevalt helistab ka kl 1 ja 4 öösel jne.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne