16-04-2005, 10:15 AM
janosh Kirjutas:Ei tea kas see müüa ei ole või?Kui sa mõtled seda pika kabiiniga 63, siis ei ole.
janosh Kirjutas:Ei tea kas see müüa ei ole või?Kui sa mõtled seda pika kabiiniga 63, siis ei ole.
janosh Kirjutas:ma mõtlesin seda jah, aga millest nii täpneJärva-Jaani autode varjupaiga mehed käisid selle kohta uurimas ja omanik ei olnud nõus sellest loobuma.
info, et ei ole müüa. (ega mul muidugi raha
ka ei ole )
Sillu Kirjutas:Kas keegi mõnda säilinud GAZ-63 teab? Ise tean ühte Viljandimaal Suure-Jaani lähedases talus. Välimus pole eriti hea (puuduvad kõik tuled ,katus mõlkis ,värvkate vist aastakümneid vana) ,kuid talusisesteks vedudeks täiesti käigus. Tavapärase veokasti asemel on mingi isearetatud platvorm metsamaterjali veoks. Üldiselt ei olnud neid vist juba Vene ajal eriti palju. Kauem pidasid neist vastu vist tuletõrjeautod (kehtib mitte ainult selle margi kohta).Selline siis too siinkirjutaja poolt teema avapostituses mainitud GAZ-63:
andris Kirjutas:Nii, täna sõitsin mööda kohast, kus seisis tavaliselt andres22 näidatud pikk-kabiin. Ja mis ma näen?! Masinat enam pole!Pead silmas seda, mis Tõrvandis seisis? Ise ka mõtlesin õudusega, kuhu masin on jäänud. Küllap jäi peremehel krunt kitsaks ja Gaziku teekonda ei pea vist pikalt kirjeldama...
On mul põhjust karta, et Kuusakoskisse läks?
SimmuJee Kirjutas:Harjumaal ühes kohas selline 63 . Sellest kunagi varem juba tegin juttu aga mitte siin teemas.
Maz500 Kirjutas:See teine GAZ 63 asub Elvas. Aga täpsemalt, kus sellest juttu on tehtud?
valdo Kirjutas:Maz500 Kirjutas:See teine GAZ 63 asub Elvas. Aga täpsemalt, kus sellest juttu on tehtud?
Sõida mööda suuremaid Elvast väljuvaid teid ja Sa näed seda autot kindlasti Mina igatahes iga kord sõidan temast mööda kui Elvast läbi juhtun tulema
Täpne asukoht U2U...