nojah, ma olen lihtsalt helistamise vihkaja.
Postitused: 429
Teemad: 18
Liitus: Sep 2004
Maine:
0
vman Kirjutas:kui tahad et arki mees vaatama tuleb arvesta järjekorraga. kuuldavasti võid oodata seda meest 2 nädalat kuni mitu kuud..
sellised on minu andmed. mees tuleb teeb tiiru ümber sõiduki, vaatab korra kapoti alla ja kasseerib 250 eeku.
selline see süsteem korra juba on
Kui mina paar aastat tagasi seda teenust kasutasin, siis küll mingit saba polnud. Mees tuli kohe samal päeval ja vaatas auto üle. Jutt siis Tallinna arkist, ma ei oska öelda kuidas mujal on.
Rover 3500 - European Car of the Year 1977
Postitused: 389
Teemad: 55
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
Siuke küsimus..lihtne ja konkreetne...
Kordusülevaatusel vaadatakse üle ainult see millega eelmine kord läbi kukuti jah? Või kõik otsast peale?
Postitused: 2,737
Teemad: 115
Liitus: May 2004
Maine:
23
kui tehnopassi on kirjutatud järgmine ülevaatus 05.2005 - kas see tähendab, et ma võin kuni mai lõpuni sõita?
Postitused: 3,155
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
29-04-2005, 14:35 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-04-2005, 14:37 PM ja muutjaks oli
hulgus.)
kordusülevaatusest, kui õige aja jooksul (vist 1 kuu?) esitad, siis ainult avastatud puuduste kontroll + igaks juhuks piduristend. Kui esineb puuduseid, mis jõhkralt silmatorkavad, siis nõutakse kindlasti ka nende kõrvaldamist.
to tõnn. 05.2005 kohustab ülevaatuse läbima hiljemalt maikuu jooksul. st 1. juunil ilma TÜV-ta on karistatav.
Postitused: 248
Liitus: Oct 2001
Maine:
2
Ilma ÜV-ta võib liikuda lähima ARK punktini,kas ülevaatuspunktini või registribürooni.
Soovitan müüjatel alati kirjutada blankettidele ka märkuse;,,Auto ei kuulu ühisvara hulka,, kuup.allk.
Või võtta abikaasa allkirjaga kinnitatud nõusolek auto müügiks.
3 lõpuga autonumbriga tohib liigelda 31.maini.Sealt edasi vaid juba uue üv-ga.
Postitused: 429
Liitus: Sep 2004
Maine:
0
Hõljuk Kirjutas:Kui ma ostsin auto, mis oli Viljandis, aga omanik teises Eesti otsas, siis tegin nii:
printisin ostu-müügi lepingu ( http://www.ark.ee/atp/dokumendid/leping.pdf ),
täitsin ära, saatsin posti teel omanikule, ta pani allkirja ala ja saatis tagasi, siis läksin ARki ja sai probleemideta ümber vormistada.
Tegutsesin sama stsenaariumi järgi ja käisin täna arkis ümber registreerimas, aga päris probleemideta asi ei kulgenud. Nimelt tuleb seda konkreetse lepingublanketti kasutades võtta omanikult allkirjaga tõendus ostusumma maksmise kohta, vastasel juhul pole lepingu 4. punkti täitmine tõestatud. Õnneks pigistati seekord silm kinni ja käik tühja ei läinud. Nii et hoiduge salakavalate dokumentide eest!
Rover 3500 - European Car of the Year 1977
Postitused: 341
Teemad: 63
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
Tahtsin küsida sellist asja, et kas Eesti registris oleva sõiduki saab ARK\'is ümber registreerida soome kodaniku nimele, et sellega VAID Eesti territooriumil liigelda? Et siis soomlane saaks Eesti ARK\'i paberid.
Pots ja postivahe.