Postitused: 129
Teemad: 13
Liitus: Dec 2004
Maine:
0
uuh, ise küll eriti mossega usas nende stw-de ja pickup-ide vahel sõita ei julgeks... kenworth-i juht vist ei tunneks ka, kui see pisike m407 järelhaake rataste alt läbi käiks?
damn, ei leia enam seda usa saiti, igaljuhul on praegu seal kuskil terve autokauplus, kus ainult vanu nõukogude (sõidu)pille müüaksegi.
aga kui mu auto liigub valguskiirusel, kas on siis esituledest veel kasu?
Otsin pagasniku luuki 1/43
M407-le
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
Seda tüüpi Mossesid müüdi Aameerikamaal Moskvits Manhattani nime all ja mõnikord kohtab teda ka vanaauto ajakirjades küll taustaks kuskil parklas ja üliharva aga kui oskad vaadata siis näed seda kirbukest teisteseltsis.
Postitused: 167
Teemad: 3
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Kas keegi oskab leida mingeid numbreid või suurusjärku, kui palju vene autotoodangust USAsse või Ameerika mandrile üldse on sattunud?
Postitused: 2,640
Teemad: 111
Liitus: Apr 2004
Maine:
7
Olen kuulnud lugu et viidi Ameerikasse Mosse 403, aga sellel olid mingisugused nõuded täitmata, ja USA-s ta teedel üldse sõita ei tohtinudki. Tõsi või mitte seda mina küll öelda ei oska?
Postitused: 822
Teemad: 57
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
Ma kunagi lugesin seda juttu ühest vanast Mobilistist.
Just a man!
Postitused: 167
Teemad: 3
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Kas võib mul õigus olla, kui arvan et ametlikult polegi sinna midagi müüdud tehnilistele nõuetele mittevastavuse tõttu, kuid artiklis kirjeldatule sarnaselt võivad seal olla vaid üksikud isendid?