Postitused: 85
Teemad: 17
Liitus: Feb 2004
Maine:
0
minu arust on see kasett päris äge aga ikkagist jah..m6tetu...kui k6va elektroonik oled v6id maki lahti keerata ja juhtmed ühendada tinutada maki helipea taha kaa.peaks töötam
aga 150 kr seda plasmasi junni ja pool metrit juhet osta on röövimine.
ja kui makki pannes see kõva häält ei tee siis kasetti liigutades peaks heli isegi k6vemaks minema..mul endal oli siuke probleem
paar tikku sai nalja pärast vahele pandud ei kasett õiges asendis oleks.
metsas s6idetakse russiga
Postitused: 3,135
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
60
04-06-2005, 20:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-06-2005, 20:40 PM ja muutjaks oli
Jesper.)
Pigem ikka nagu CD-l, aga siiski mitte päris sama hea.
FlammablE
Registreerimata
Sai vahepeal sellega jännatud. Iseenesest on hea ja lihtne lahendus, kuid heli on vilets. Tasub katsetada pleieri puhul nii line outi kui kõrvaklapi väljundit ja mängida helitugevuse ja bass boostiga, et midagi normaalset kätte saada. Üldiselt on see maha visatud 150 eeq. Juhtmetega ühendades jääb parem heli. Ise loobusin üldse ja kuulasin raadiot, kui cd-maki jaoks raha ei ole.
Postitused: 3,135
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
60
No jah, kui makk on kehv siis ei aita miski. Korraliku maki puhul on see vahe marginaalne. Autos on enamasti nagunii nii kehv heli, et vahet pole.
Samas on olemas ka vidinad, mis tekitavad sisendi antenni kaudu, st muudavad sisendsignaali \"raadiojaamaks\" ja söödavad selle antenni kaudu raadiosse. Mitmed vanemad CD-boxid töötavad selle põhimõttega, ma kujutan ette et skeemi olemasolu korral pole vähegi elektroonikaga kokku puutunud inimesel selle vidina kokku tinutamine eriti keeruline.