17-08-2005, 16:21 PM
Mure siis selline, et plaan (lasta) ehitada Volvo Amazon kupeest cabrio. Kes sellist tööd teeks? Ja kas siin Maarjamaal leiduks ka meistrit, kes ka liikuva pehmekatuse peale paneks?
vanapeer Kirjutas:Mati Leivategija ja Hüüru autoklubi võtaks asja kindlasti ette. Kogemusi ja fantaasiat peaks seal piisama.
pppp Kirjutas:http://www.hot.ee/rcclub/
)
r.i.h.o Kirjutas:ja mina soovitan sellest patusest mõttest üldse loobuda.Amazon on piisavalt haruldane ja ilus auto ,et seda mitte lõhkuda.ma näinud soomes maha lõigatud katusega amazoni ja ei see olnud midagi ilusat.amazonist teeb amazoni tema kõrge vööliin ,mis katuse eemaldamisega enda mõju kaotab.ja tulemuseks on sul ebamäärase kuju ja disainiga 60-nendate stiilis cabrio.
(austage autodisainereid,naad ei tee niisama ühe auto jaoks aastajagu tööd)
). Mis aga kabrio välimusse puutub, siis minu vaimusilmas peaks ta üsna ok välja nägema - seda muidugi eeldusel, et seal katuse asemel mingit segast toruderägastikku ei ole. Mul tekib Amazoni ja Amazon kabrio võrdlemisel vägisi seos Volvo C70 kupee ja kabrio variandi vahel. Ka C70-l on külgprofiilis üsna domineerivaks elemendiks jõuline ja kõrge vööliin, mis kabrio variandi puhul oma mõju minu hinnangul küll ei kaota. Aga eks asi saab siis selgeks, kui juba katus maha lõigatud on... Samas jääb ka siis kehtima vanasõna: \"ilu on vaataja silmades\".Jesper Kirjutas:Eestis vist kehtib isetehtud kabrio puhul nõue, et B-piilari asemel peab ilmtingimata olema \"sang\" ehk turvakaar. Raske on ette kujutada lahendust, mille puhul see sang ei rikuks lahtise neljaistmelise auto välimust täielikult.