Postitused: 72
Teemad: 13
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
Nii tekkis idee hakata siin päevikut pidama oma töödest ja tegemistest auto kallal.
töödest mis tehtud on siis nii palju, et olen põhiliselt salongi dekomplekteerinud st. et istmed, lagi, põhjas olnud matid, uksepolstrid ja muud sisustuse asjad on väljas, alles on veel armatuurlaud.
Hetkel tegelen plekkide otsimise/omandamisega, ja mõlgutan mõtteid tuleviku osas. Ja ikka oodatud kõiksugu pakkumised osade suhtes.
Parimat, Sander
Postitused: 4,836
Teemad: 58
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
See peaks olema GAZ 24-12.
Postitused: 204
Teemad: 6
Liitus: Oct 2004
Maine:
3
no ma ütlen oma arvamuse siis
. Pealmine asi mis ma selle volga puhul silmas peaksin, oleks auto väärikus, midagi nõmedat mitte lisada. tõesti isegi valuvelg ei sobi, no tee mis tahad vene plekk tahab plekkvelge
piisaks üks ilus kroomitud originaalne ilukilp, aga see selleks. sisustuses teeks tipp töö, nahataks ära polstrid kenasti. laesse ka uus materjal, midagi sametit või nii. Auto värv võiks täitsa see sama olla, punane volga on suht südamelähedane ja sobib. aga võiks kenasti läikida. seest võiks ka punaka tooni olla. mingit rasket tuuningut ei peakski tegema, kuid taga võiks vuufri kast olla küll
ja noh heli võiks ikka olla sees. Sooviksin suurt edu volga tööle panemisel. tahaks omalegi.
Vana tehnika ja veokite huviline
Postitused: 46
Teemad: 10
Liitus: Sep 2004
Maine:
0
03-02-2006, 02:17 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-02-2006, 02:21 AM ja muutjaks oli
Volgamees.)
Minu arust peaks see volga olema 24-77, mul seisis veidi aega tagasi selline hoovis, aga mootorit polnud ja ma vahetasin ta volga mootori vastu.
Maine:
0
ei tegu ei ole 24-77ga. See on algselt olnud bensiinimootoriga mudel, mitte diisel. Seetõttu ikkagi 24-02.
Parimat, Sander
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
Üle vist kuskil tagavararatta kate koos nende kroommuksudega.Võibolla tagaklaas ja muud pudi padi.Peab vaatama.
Maine:
0
Minu auto puhul on sisse veetud kõik juhtmed kuidagi jõle kahtlaselt, selle punase nupu ja sõna pusk kohta ei oska suurt midagi öelda, aga see nupp töötab ohutuledena. Juhtmetöö on igaljuhul võimas süütelukust ei ole midagi kasu sest sinna ei lähe ühtegi juhet. Süüde läheb sisse nupust, ja käivitamine käib seal rippuvatest valgetest juhtmetest. Terve aut on mingeid kahtlaseid juhtmeid ja nuppe täis veetud igaljuhul.
Parimat, Sander
Maine:
0
Nii asi niikaugel nüüdseks et hakkavad juba kogunema vajaminevad vahetusse minevad osad. Sai hangitud Uued tagauksed ja ka uued tagatiivad. Kuid siiski puudu veel esitiivad ja juhiuks!!! Samuti oleks väga huvitatud keretöödega tegelevatest töökodadest Tallinnas või lähiümbruses. Et ehk on kellegil soovitada midagi head ja inimliku hinnaskaalaga
Sander
Parimat, Sander