Postitused: 1,293
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
Silindripead, süütelukk ja tagumine rehv on ka valed.
Postitused: 5,867
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Hmm, minu silmale on süütelukk küll täiesti konkreetse katteplekiga sobiv. Silindripead...pole ka nii kindel, et nad valed oleksid. Tagarehv on aga kulumaterjal ja ajastu kohaselt laenatud nõukogude päritolu sõiduvahendilt.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
11
07-07-2008, 17:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-07-2008, 17:26 PM ja muutjaks oli
stretch.)
Ei tea mis konkreetse tsikli tootmisaastaks olla võiks? Süütelukk peaks olema valge plastiga ning silindripead ümarate ribidega.
Lisaks ma näen ühelt pildilt on vale veel esiratta rummul olev katteplekk.
Tegelikult tundub terve mootor natuke uuema aastakäigu oma olevat, mistõttu silindripead vähemalt mootori suhtes on siiski õiged.
Postitused: 228
Teemad: 102
Liitus: Dec 2006
Maine:
1
Tervist, peab mainimatõesti, et te omate ilusat masinat
Minu jawa aastaks on 1969 ning samuti on samasugused silindripead ja must süütelukk ja eelmine omanik kellele oli see uuest peast ostetud, ütles et vahetatud pole midagi va mootoris oli vene ajast juba täis kap.remont?

Ei usu hästi, et kokkusattumus..
Ja mina ausalt öelda ei viriseks selle tagarehvi kallal, sest see ju tavaline nähtus jawade all.
Otsin Türil olnud jalgratta poest ,,Raidaru,, pilte ja jutustusi!
Tulihingeline asjaarmastaja retro ralli teemal !
Postitused: 52
Teemad: 14
Liitus: Jul 2005
Maine:
0
Mul 1973nda aasta masin ja süütelukk täiesti originaal, täpselt samasugune, samuti silindripead. Ja uuema põlvkonna mootor ei saa see olla, sest 634 oli ikka hoopis teistsugune ja kandilisem mootor.
Maine:
11
Kas keegi on rääkinud siin teemas uuema põlvkonna (634) mootorist?