16-09-2008, 10:31 AM
Tere!
Toimus minu ja ühe teise osapoole vahel liiklusõnnetus. Kannatajapooleks olen mina. Kohal käis politsei, toimunu fikseeriti. Täideti kindlustuse blanketid. Siit küsimus: kas mina pean minema oma blanketi poolega oma kindlustusandja juurde, või süüdlase kindlustuspakkuja juurde?
T.
Toimus minu ja ühe teise osapoole vahel liiklusõnnetus. Kannatajapooleks olen mina. Kohal käis politsei, toimunu fikseeriti. Täideti kindlustuse blanketid. Siit küsimus: kas mina pean minema oma blanketi poolega oma kindlustusandja juurde, või süüdlase kindlustuspakkuja juurde?
T.

Iga jobu arvab midagi, viimati "arvas" üks politseiametnik, mille peale ma küsisin, kas ta saab arvamise eest palka või Eesti Vabariigi seaduste täitmise eest.
), ka siis oli nii, et sooviti, et tuleks autoga saaremaalt tallinasse seda näitama (ei mäleta kahjuks enam, vist oli kah inges see firma, mis pidi raha välja maksma). selle jutu peale sai öeldud, et tulen hea meelega, aga siis palun maksta sõiduraha pluss tööl mitteoldud aja eest kompensatsioon. Sellepeale natuke tõmbusid tagasi ja 29ndal päeval tegid kalukatsioonid ära fotode alusel, mis tegi meie kindlustusselts (ergo)
muidugi pärast seda venisid tagavaraosad koreast tulemisega, aga see on juba meie süü, et korealasega sõidame