03-10-2014, 11:12 AM
(30-09-2013, 18:27 PM)pontu6 Kirjutas:Proovin siis seeaasta PET pudeleid. Mõne juba panin. Tähtis on jätta külmumisele paisumisruumi. Mina valasin pudelid peaaegu täis ja siis pressisin lömmi, kuni mahl tõusisi korgini. Nüüd, külmununa, on pudelid jälle kenasti sirged ja korgini mahla täis.(30-09-2013, 17:52 PM)Ishijupp Kirjutas:(30-09-2013, 17:26 PM)pontu6 Kirjutas: Sügavkülma olemasolul säilib ka toormahl külmutatud kujul suurepäraselt. Ise olen seda mitu aastat praktiseerinud. Kevadel üles sulatades on maitse täpselt sama mis sügisel pressides.
Sama siin. Aga mida kasutad taaraks? PET pudeleid? Kasemahl niipalju lahjem ja ei hakka siirupit tilkuma, et selle kannatas panna kilekottidega. ruumisääst missugune
Kasutan kraaniga kilekotte karbis. Hea mugav.
http://mahlapress.ee/et_bag-in-box-kott-karbis,47.html