Postitused: 66
Teemad: 1
Liitus: Feb 2016
Maine:
6
Tere! Lõpuks sattusin siia lehele. Promo tulemusena. Harjutan tasapisi kätt ka siin lehel. Tegelikult taastan üht kuute aastast 77 kere 114 tuhat ja veidi peale. Pea aasta on läinud. Paneks üles tasapisi pildimaterjali, kuni jõuaks käesoleva päevani. Kriitika on oodatud! Nõuanded ka, sobib?
Postitused: 264
Teemad: 10
Liitus: Dec 2004
Maine:
2
10-02-2016, 15:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-02-2016, 15:10 PM ja muutjaks oli
umm.)
Õige jutt motamehel.
Selgituseks siis seda, et olen kahes foorumis selle 06 töö pilte näinud ja isegi garaasis kohal käinud selle pärli valmimist vaatamas.
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Olen silmnurgast jälginud selle VAZ 2106 tegemist. Aga saan aru,et põhjus,miks siia kodanik Berg pöördus on vist liiga vähene huvi selle auto ,ehitamise vastu Lada klubis?
Kriitikat osas hoian suu kinni esialgu.
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Ma ei tea küll auto varasemast ajaloost aga paistab,et üsna palju roostet oli esitiiva all peidus.
Soovitaks soojalt sisepinnad kokku määrida millegi kleepuvaga, eriti peale nii põhjalikku remonti.
Postitused: 147
Teemad: 3
Liitus: Feb 2014
Maine:
7
Kas põhjapesul kasutasid ainult survepesurit, või lisaks veel mingeid aineid ka?
Postitused: 66
Teemad: 1
Liitus: Feb 2016
Maine:
6
Auto ajalugu on mulle suht hästi teada. Aasta 77, kere nr. 144 tuhat ja peale. Velgedel 08 77. Oma elu elas Ta naaber asulas Tootsi. Sõideti vaid suvistel aegadel. Logareid pole olnud. Läbisõit alla 90 tuhande. Talvel oli garaazis. Siiski oli rooste teda purenud just esi tiibade alt. Samuti ka esi tungi kronsad ja see karp mis jookseb küljekarbist poolraamini. Neid kohti oldi ikka hullult pintseldatud-möksitatud kõikvõimalike vahenditega. See pigem kiirendas rooste tööd.
Peremehe vanus kasvas ja tervis halvenes. Auto jäi seisma. Peremehe vend sai auto omale pärandusega. Seega vuras auto meie külla. Peremehe vend oli endise kolhoosi treial. Vahel käib Ta siiani töökojas midagi endale nokitsemas. Rääikis mulle ikka pikalt, et Tal on 06 ja keegi ei taha, ise ei sõida jne. Üleeile käis just vaatamas mis venna autost on saanud.