Kas eestis on foorumit/veebi, mis koondaks sellist vähemust, nagu kei autode omanikud-huvilised Eestis? Mõni FB grupp äkki?
Kõige lähem asi on vast Jaapani Autode Entusiastid grupp Feissaris, kuigi sealgi neid just palju ei kajastata. Samas saaks seal muidugi vastava teemaarutelu käima tõmmata.
Vaevalt et neid päris-keisid Eestis üldse on, aga mitmetest meil liikuvatest mudelitest on Jaapanis Kei-variandid olemas, nt Mitsubishi Miev, Suzuki Jimny ja Carry jne. Paljud kes sellistega sõidavad ei teagi ilmselt kes see Kei on
ei mina ole spets aga tuginedes eelnevalt viidatud autogeeniuse artiklile on piiriks 660cc. ?
eks ta ole Kei ikka kui mootor sellele vastaks.
sain aru, et iga väike auto (kujult) ei ole Kei !
aga see on ju kõik vaid Jaapani reeglite järgi kus asi on maksudega paika pandud.
kui jimny ja carry sellesse tsunfti kuuluvad, siis nendega on mul kogemusi.
jimny on ülipädev maastur. temaga on traktori järgi kõige pikem maa minna.
a carry oli küll lahe putukas. seest palju suurem kui väljast.
mõnus sõita, ainult tuul kõigutas teist koledasti, eriti kui tühi oli.
turvalisust selle fooliumist kesta sisse kahjuks palju ei mahtunud.
margiklubisid-foorumeid ma kahjuks ei tea juhatada.
Riiulil siis see heleroheline. 600cc õhkjahutus. Kei oma parimas mahlas
Aga ükspäe linnas tuli küll vastu mingi äkki kollane selline pisike ja täiesti kandiline auto. Moodne siis ja mitte mopeed,sest silamanurgast paistis tagant valgel taustal numbrimärk.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid. MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
(20-01-2021, 10:52 AM)Raudpats Kirjutas: Jõhvis sõidab üks tegelane mingi Fiatiga, selliseid rohkem kusagil näinud ei ole. Parempoolse rooliga ja väga madal kast. Kuijult nagu sobiks.
(20-01-2021, 10:52 AM)Raudpats Kirjutas: Jõhvis sõidab üks tegelane mingi Fiatiga, selliseid rohkem kusagil näinud ei ole. Parempoolse rooliga ja väga madal kast. Kuijult nagu sobiks.
(20-01-2021, 10:52 AM)Raudpats Kirjutas: Jõhvis sõidab üks tegelane mingi Fiatiga, selliseid rohkem kusagil näinud ei ole. Parempoolse rooliga ja väga madal kast. Kujult nagu sobiks.
Kohe kindlasti mitte see. Kõvasti kandilisem, kohe väga kõvasti. Kollast värvi. Täna olin terve päeva linnas, aga seda autot ei kohanud. Muidu alati tiirutab linnapeal.