võrri mees
Registreerimata
probleem selles et teine käik ei tööta sõiduajal esimeselt käigult teisele minnes ei sõida väike sumin ja jõud kaob ära ja tahab seisma jääda ta ei võtta ültse tuure üles kui panna esimesele tagasi sõidab ilusti.
Ja kohapealt minekuga on ka probleeme ei ole jõudu
Postitused: 3,109
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
60
Vaata üle süüde, karpa ning mõõda ära surve silindris.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
võta oma käru juppideks, nii või naa pead ju lahti võtma.
ega se jama niisama ei kao kuhugi...
Postitused: 1,019
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
12
löhnab mootori vea järele, 2. käigul pole viga miskit. Kasröngad on mölemad korras (mööda jah survet silindris, keera küünal maha ja pane sörm ette, kui vänta vaikselt annad, siis peaks parajalt läbi susisema, kinni sa seda hoida jaksata ei tohiks)?
Arrogance diminishes wisdom !
võrri mees
Registreerimata
overspeed Kirjutas:löhnab mootori vea järele, 2. käigul pole viga miskit. Kasröngad on mölemad korras (mööda jah survet silindris, keera küünal maha ja pane sörm ette, kui vänta vaikselt annad, siis peaks parajalt läbi susisema, kinni sa seda hoida jaksata ei tohiks)?
ja kuidas ma siis aru saan et kas on rõngad läbi või ei
võrri mees
Registreerimata
Üks probleem veel et kui palju peavad olema need kaks kurvi vist (vabakäigukruvi ja segukruvi) kui palju neid on vaja keerata et mootor töötaks hästi
võrri mees
Registreerimata
see on ka et kohapeal tahab väga kergelt välja surra et mootor tööle ei jää et siis ma pean seda silindri poolsemat kruvi keerama jah
Postitused: 20
Teemad: 8
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
sõbral oli samamoodi ja tal oli 1 rõngas otsad andnud
aga mul on ka stella mis logiseb ja möliseb