Postitused: 542
Teemad: 61
Liitus: Nov 2015
Maine:
13
Kõik siin ilmas on suhteline, ka see mis kellele kallis on.
Täpselt samamoodi trimmerdasin paar nädalat tagasi McCullochiga rauahunniku serva kui trimmeripea elementaarosakesteks lendas ja muidugi jäi üks jõhvi juhtpuks kadunuks. Kas ma oleks siis pidanud ennast puhtaks pesema, autosse istuma, 40 km taha poodi ja tagasi sõitma ja siis edasi töötama? Uue juhtpuksi tegemiseks läks 7 mm alu tükist jupp kruustangide vahele ja ei kulunud poolt tundigi kui trimmerdasin juba edasi.
Nüüd tekkiski dialemma kas ma siis raiskasin kas pere kvaliteetaega või ei osanud oma töötunni maksumust arvestada. Või pean kaasa tundma sellele hiina lapsele kellelt ma töö ära võtsin?
Tegelikult fännan seda foorumit just sellepärast et siin on koos kuldsete kätega nupumehed.
Postitused: 3,190
Teemad: 43
Liitus: Sep 2009
Maine:
36
vanu reklaambannereid, koormakatteid, ruberoidi, ... ikka kuskilt leiab.
katad taimevabaks muudetava ala kinni. sui läbi seisab või isegi üle talve ja
on kõik sellel kohal kasvanud taimed koolnud.
mul näituseks lauavirna alune on nüüd neli aastat lahti olnud.
üksikud naadid on arglikult ilmunud.
seega ikka mitmeks aastaks saab platsi lagedaks ilma mürgita ja ilma niitmata.
Postitused: 3,190
Teemad: 43
Liitus: Sep 2009
Maine:
36
kas ühe taruga mesindus on puhas hobi või saad ikka mett ka või pead neid tolmeldajatena?
Postitused: 1,394
Teemad: 11
Liitus: Oct 2004
Maine:
7
(01-07-2018, 22:37 PM)meli666 Kirjutas: Ahjaa, kvaliteetajast veel rääkides. Mul läbi metsa naabrid linnavurled. Reede õhtul tullakse maale, laupäeva hommikul käivitub murutraktor, mis vaikib õhtupoole. Pühapäeval veel trimmer, mullafrees, igasugu rohimised õhtuni. Siis sauna ja esmaspäeva hommikul linna...
Ilmselt ka vägagi kahtepidi vaieldav.
See ongi viis päeva nädalas 9 viieni linnagetodes vegeteerijate kvaliteetaeg - saada näpp mullaseks, niidetud heina hõng kopsu ja sääsekublad pepu peale.
"Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega" /Iid-Tõstamaa/
Postitused: 294
Teemad: 0
Liitus: Apr 2014
Maine:
4
Elan maal,suht omaette.Ainuke hääl,mida naabritelt kuulen,on muruga seotud.kui üks lõpetab,siis teine alustab ja nii pool valgest ajast.Paar viiimast aastakest nagu kergelt häirima hakanud.Heinaajani käigurajad,hiljem heinaks või komposti st. üks niit.Olen väljas murukonkursist,nii ka saab.
Postitused: 5,425
Teemad: 692
Liitus: Apr 2002
Maine:
24
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 4,955
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
55
Tänan pakkumast! Kardan kohe,et kui sellise uue ja ilusa peaga kuhugi vasta põrutan,lendab tükkideks.
Mis selline komplekt ka maksab ja kustkohast saada on?
Tänud.
Üleliigne kraam vahetusteks ja realiseerimiseks......
http://nagi.ee/photos/TALUPOEG/sets/298633/
Pakkuda erinevaid veneaegseid kiilrihmasid. Uuri asja!
Üleliigsed veljed ja kummid:
http://nagi.ee/photos/TALUPOEG/sets/407007/