Postitused: 244
Teemad: 19
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
Tahaks ka endale sellist ja eriti ülbe oleks veel kabiiniga. Kuskil oli mul muravei elektriskeem.
Tom.
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
19-12-2004, 16:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2004, 17:11 PM ja muutjaks oli
oldmoped.)
Momendi seisuga mul murovei kabiiniga eksemplare 2tk olemas. Õigemini küll umbes 1,8tk... (teisel puudu kabiini uksed ja klaasid ning osa raamist)
Üks neist on kastiga ja teisele loodan alumiiniumist kongi (tahaks isotermi, aga selle leidmine võib osutuda vist liiga keeruliseks)peale leida.
To Martti: Sinu masina mark peaks olema TGA-200-01F.
Saada mulle mail oma mailiaadressiga aadressile oldmoped@hot.ee , teen sulle selle masina manuaalsist pdf-versiooni ja saadan sulle.
Postitused: 2,640
Teemad: 111
Liitus: Apr 2004
Maine:
7
Oldmoped, ega sul enda Muraveidest pilte pole? Tahaks näha milline peaks tulemus olema, ega sul ilma kabiinita varianti ei juhtu olema?
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Vabandust OT pärast.
Kahjuks ei ole vanade rollerite kohapealt eriline spetsialist kuna teen alles esimesi samme selles valdkonnas ega oska selle tõttu ka nõu anda. Oma kollektsiooni lisaks mopeedidele ka rollerite hankimisega alustasin alles 2004 ja aktiivselt kavatsesin tegelema hakata alles sel aastal... loodan, et ei ole oma otsusega juba liiga hiljaks jäänud ja miskit ikka veel kusagil ka saadaval on.
Postitused: 1,218
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
Muraveide juppe tasuks ehk Piirissaarest otsida. Seal nimetet aparaat ju põhiline transpordivahend ja kohalikel võib igasuguseid imeasju kuskil vedeleda.
Puruks ja pool pööret tagasi!
Kas sa ise tea kellel veel just sellist kolmerattalist on???
nii väga igatsen sellist endale... elan maal ja kastiga veok kuluks ära küll
Postitused: 11
Teemad: 7
Liitus: May 2005
Maine:
0
tere...kas te äkki teate kas kuskil eestis/venemaal uusi muravei mootoreid on myya ja mis hinnaga?? mul on endal muravei olemas aga millegipärast ei tööta...Niikaua kui starterit annan seni töötab aga kui enam ei anna sureb välja ja tuuri ei võta kah peale...
sul võib olla jama õhuga
ma olen sellist jama ise kogenud....
Postitused: 2
Teemad: 2
Liitus: May 2007
Maine:
0
keegi muraveid ei taha kondleid ainult ple