Tsitaat:käima on saadud ka kruustangidega kokku pandud väntvõlle. kvaliteet ja vastupidavus on hoopis teised asjad. seega mina ja ka paljud teised ei tahaks siinkohal kuulda hääli, et on tehtud jne. muidugi on, aga selle üle ei tohiks uhke olla.
Hummmmmm.... pean tunnistama, et minu teadmised ja arusaamised ei lähe mitte kokku kirjutatuga. Kas sa tahad kuulda hääli või mitte- see on rohkem meditsiini kompetents, kuid olen ise ühe Jawa õhtule sõitnud, milles keerles sees käsitsi koostatud väntvõll, veelgi enam- tean ka cz, milles sarnase koostamisega võll vurises.... muuseas- nimetatud Jawa sõitis 4 suve ja läks müüki hambutu käigukastiga, väntvõll oli ok. Kas peaksin seda häbenema???? No tere talv! Sellise suhtumisega võiks foorumi asemel olla esilehel lingid uute mootorite müügikohtadega ja kõik, milleks vaevelda

Mis karteripoolte sobimatusesse puutub, siis kirjeldate ideaaljuhtu- muidugi oleks parem vahetada mõlemad korraga... mis aga muusse puutub, siis siin on mõne eelpoolkõneleja mõistuse pärl eksinud teadmatuse dzunglisse. Arvata, et suure Venemaa tehases pööratakse vähimatki tähelepanu komplekteeritavate poolte sobivusest..... ummmmm, õndsad on need kes ei näe ja ei kuule aga siiski usuvad

Kas paigaldate kolbe ka pelgalt noole suunda vaadates? No ma ei tea, minu jaoks ei ole küll argument see, et nii on kirjutatud... muuseas, ka jänesemamma uskus, et plangust välja ulatuv jurakas on hui, sest nii oli plangule kirjutatud... otsa hüpates aga avastas, et tegelikult oli nael.
I rest my case! Case closed!