Postitused: 584
Teemad: 72
Liitus: May 2003
Maine:
2
On üks sõiduk müügis, omanikuks (väidetavalt) tehpassis on isik, kes pole veel 18 täis. Seaduste järgi pole tal õigust seda müüa - nii räägitakse. Müüaga suheldes tuli välja, et vajalik mingi vallavalitsuse luba (???) seda müüa.
Kes teab ja selgitab??
Postitused: 2,690
Teemad: 268
Liitus: Mar 2004
Maine:
31
vajalik valla sotsiaaltöötaja nõusolek (kirjalik), et antud tehing ei kahjusta müüja huve ja tema vanemate (või hooldajate) sissetulek on piisav normaalse elutegevuse jätkamiseks.
Postitused: 618
Teemad: 85
Liitus: May 2006
Maine:
1
Krt! Aga kui mina veel 18 täis polnud, ostsin endale sapika. Vajalik oli ARK-is ainult vanema kohalolek ja nõusolek. Kas müümisel on tõesti siis mingid teised seadused?
(14-07-2010, 20:10 PM)dad Kirjutas: Ärilises mõttes jah, ei tasu Eestis peale nakotsi müügi ja raha vahenduse miski ära, kuid siiski on palju asju, mis käivad just entusiasmist ja kestavad üle põlvkondade.
Parimat, Geoloogide parun, Tambets
Postitused: 14
Teemad: 11
Liitus: Aug 2006
Maine:
0
Kui mina endale auto enda nimele kirjutasin, siis isa pidi lihtsalt kirjutama ostu-müügi lepingu taha, et ta on nõus et ma saan auto enda nimele ja ARKist öeldi, et kui ma maha tahan müüa, siis on vaja vanema nõusolekut.
Pakkuge Dnepr MT 9 juppe.
Postitused: 310
Teemad: 21
Liitus: Jul 2005
Maine:
3
Seda teemat on siin arutatud ja kaasfoorumlasel sass´il on õigus.