Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Ma ei mõista kas Donn nii solvunud,et ise ei kribagi enam midagi?!
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 6,903
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Vaata kivipurustaja viimast videot, saad vastuse. Vaata kohe päris lõpuni!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
95
Postitused: 468
Teemad: 16
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Muusika valik on sul hea!!! Nii ilmselt tsillides ka projektid teostuvad
Veel pole maha löödud
Maine:
95
Maine:
95
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Antagu mulle andeks, kuid ei saa aru sellest elektrivintsi mõttest saha ja abiseadmete liigutamisel.
Hüdraulika lisamine automootorile oleks kordi soodsam kui roolivõimendi pump või valmidus on mootoril olemas.
Funktsioone oleks sel märksa rohkem ja piisab kui tuua välja 2 paari väljavõtteid ette ja taha ning maailm avardub oluliselt.
Jagajale piisab täiesti kahest sektsioonist millest üks on ujuasendiga ja saab lükata-lõhkuda-käitada-kallutada-tõmmata mida vaid kujutlusvõime lubab, mis antud juhul on täiesti olemas.
Saha mahasurumise võimalusest või elektrivintsi hooldusvajadusest-riknevatest releedest ei pea vist rääkima?
Postitused: 852
Liitus: Apr 2006
Maine:
17
Lihtsalt teooriaks: ehk hakkavad mõtted ka otsa saama, kui kohe hüdro peale panna on tulevikus 4 videot vähem, mida toota? Aga selge on see, et läheb hästi, enam ei pea isegi ise reklaamima, teema juba elab iseenesest.
Teostus on ju tegelikult kena nagu ikka. Veidi küll olen skeptiline saha taldade osas, et stopperpoldid võivad lahti loksuda ja tallad kaduda. Aga eks see pole oluline, teenust asjaga ei tehta ja eks aegajalt võib võtmega üle ka käia.
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Üldiselt huvi on, miks mitte.
Mulle siiski tundub hüdraulika olema kordi universaalsem ja soodsam viis mingeid asju liigutada ja käitada ning ei karda seda ka välja ütelda.
Postitused: 494
Teemad: 24
Liitus: May 2010
Maine:
4
Mis ime läbi sahk oma asendit hoiaks, kui seda fikseeriks vedru mis annab venima?
Postitused: 3,290
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Niipalju kui on insenere on ka lähenemisi ja lahendusi.
Sai kunagi loetud umbes samasugust vene foorumit. Seal targad tegid T-34 konstruktorite kätetöö samuti maha nagu siin Doni kivipurustaja.
Ei midagi uut siin maailmas.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 754
Teemad: 26
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
Nojah, muidugi, tänaste teadmiste juures ja tänase materiaaltehnilise baasi juures on igaüks kõva mees mölisemas ja arvustamas 1934 aasta lahendusi.
Aga pane seesama kõva mees aastasse 1934 koos tollase materiaaltehnilise baasiga, ei leia tänane kõvataja püksist tillutki üles.
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim