Kulgemas võib teda näha praegu ainult treileri peal, kuna keretööd on pooleli ja auto on täielikult laiali võetud , hetkel Tallinas aga suveks on plaan valmis saada.
Kui sa ise oled näinud oma silmaga c coupesid veel eestis, siis ma pean sind uskuma aga paljud üritavad sedaani ka kupee pähe määrida, oma teadmatusest.
Postitused: 5,850
Teemad: 744
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Ühte punast võis näha ühes Tallinna ARK lähedal olevas töökojas umbes kaks aastat tagasi. Sellega käidi aeg-ajalt radadel kiiremaid ringe tegemas.
Asp
Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Eile õnnestus üht isendit end. Kalevi kommivabriku läheduses parkimas näha. Punast värvi, all sellised 5 kodaraga valuveljed, nagu ralli-Ladadel vanasti olid, esistange puudus.
Postitused: 625
Teemad: 49
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
RZ Kirjutas:Kuna endal 2door sedaan siis vaevalt selle coupega segi ajan
Nendest kahest rääkides niipalju et üks neist küll kuhugi ei kulge, see asub tallinnas ja mul on kuskil ka üks pilt ka sellest, teine on valget värvi ja see vist ka liigub. Kui varuosi tarvis siis võta k2rpman-iga ühendust tema teadis tallinna lähedal kahte couped, millest üks vist 1,5k eest müügis.
jah asi nüüd siis selline et käisin seda couped vaatamas, ja tahtsin ää osta , aga vend ei tahtnud enam müüa ja see läks vist projektiks(kui ma õieti mäletan)
Bmw 750 ILA Highline 1992
Postitused: 22
Teemad: 21
Liitus: Feb 2005
Maine:
0
Kas kellegil on kadett C coupe-st mõni pilt kah?Ei tea milline see on, aga ühes kohas vedeleb vana kadett.
Riga-13>Suzuki Sepia ZZ>Honda NS125F>Riga-4>Riga-13>Peugeot SV50>Yamaha DT50R>Suzuki TS50XK>
Honda MT5>Gauja>Riga-7>Riga-11>Riga-11>Suzuki RG80 Gamma
Postitused: 1,331
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
3
streetr6cer Kirjutas:Kas kellegil on kadett C coupe-st mõni pilt kah?Ei tea milline see on, aga ühes kohas vedeleb vana kadett.
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Postitused: 859
Teemad: 132
Liitus: Mar 2005
Maine:
1
see on gte , kas tavaline mitte ymmarguste tuledega pole? v6i on see kadett b coupe ?
Pole midagi targemat teha