Tsitaat:14 000 krooni kroomvärvi liiter, oot-oot, kus asute, ma tõttan kohe ostma Wink
kas sellise hinnaga tõesti leiab ostjaid ka?
Selle 14000 eest saab komplekti kuhu koolub 1L värvi ,1,5 L spets krunti ,0,5L vesilakki ja 1,5 L pindlakki.Lisaks on veel värvi katvus kordi parem tavalistest autovärvidest.Üldiselt ei olegi tegemine metsikult kallis lõppkokkuvõtteks.Loogiline ,et kallim ,kui tavavärvimine ,aga efekt maksab ka midagi ma arvan.Samas peaksin Eestis ainuke olema ,kes põhimõtteliselt igale materjalile saab sellise välimuse anda.
Ostmise koha pealt nii palju ,et on olnud mõned tahtjad ,aga üldiselt lastakse ikka minul teha.Värvimine suts keerulisem ,kui tavavärvidega ja mul kulus umbes liiter harjutamise peale.
Tööpuuduse üle ei kurda ja tavaliselt olen saatnud metalldetailidega abi otsivad inimesed ikkagi galvaanikaga tegelevate firmade poole.Seda juba sellepärast ,et ei taha kedagi petta ja tegu pole ikkagi päris kroomiga.
Peegelduse poolest ilmselt alla ei jää aga kerge toonivahe on sees ja kuna tegu ikkagi värviga ,siis nii peegelsiledat pinda pea võimatu saada.
See asi ,millega Jurkale sai reflektorid tehtud ,selle hinda lehel polegi ja näidised on nime all CHROME.Selle konkreetse asja puhul pole tegu värviga vaid erinevate keemiatega ja tegemiseks vaja spets aparatuuri.Kui keegi soovib omale soetada ,siis aga palun - 80000 ja aparat koos 40L keemiaga on teie
Kui küsimusi on ,siis info@customcoating.ee ja vastan hea meelega.