20-02-2008, 22:26 PM
praud Kirjutas:Ilmselt neil loetletud põhjustel on see detail vähestel süütelukkudel üldse säilinud.Mul ka see alles, ning plastikust hoopis...
praud Kirjutas:Ilmselt neil loetletud põhjustel on see detail vähestel süütelukkudel üldse säilinud.Mul ka see alles, ning plastikust hoopis...
mrt36 Kirjutas:praud Kirjutas:Ilmselt neil loetletud põhjustel on see detail vähestel süütelukkudel üldse säilinud.Mul ka see alles, ning plastikust hoopis...
praud Kirjutas:Kas sa ei tahaks teha pilti oma süüteluku plastikkattest ja siia üles eksponeerida? Mind huvitaks see igatahes väga.Ikka, nädalavahetusel tegelen sellega
Priit
illi123 Kirjutas:Kas selline peegel oli laialt kasutusel?Niipalju võin väita, et Voshod 2-l oli see tehasevarustuses.
mrt36 Kirjutas:Siin on pildid minu 56'e süüteluku kattest
praud Kirjutas:(ära seda haruldust muidugi riku ).Seda ma mötlengi, et kuna ma ei tee oma Iþ'ist 100% originaali ega midagi, siis äkki keegi suurem tahtja tahab endale ja annab midagi vastu?
Priit
indrek1000 Kirjutas:Tere
Väga ilus ratas. Kuid ka üks küsimus. Nimelt mis aastani toodeti selliseid kinniseid tagumisi amorte?
Indrek.
praud Kirjutas:- Kas kellelgi oleks võimalik teha pilte kaitsme pesast, mis IÞ-56-l ja ilmselt paljudel teistel selle aja ratastel kasutusel olid. Koosneb kahest eboniidist (vms) poolest ja fikseeritakse plekkhoidiku vahele. Hädasti oleks vaja selline leida ja ilma selle infota ei tea ma seda detaili ka otsida.Iz-i kaitsmepesa peaks olema identne sellega (K-175 omaga):
praud Kirjutas:- Kas kellelgi oleks võimalik teha pilte akukarbi sisust. Nimelt huvitaks kuhu ja kuidas kinnitus aku fikseerimise kummirihma alumine ots.Kas sellel fotol on Sinu jaoks mingit uut informatsiooni?
Hinkus Kirjutas:Tegin Ka mõned pildid 56-st ,ehk on abiSiin on tegu uuemat tüüpi küljekarbiga, kus akut hoidis oma kohal karbi ülaosas näha olev vedruplekk. Vanemat tüüpi karbi sisu on oluliselt erinev. Samas on Sul säilinud vähemalt pool kaitsmepesast!
http://www.album.ee/album/30041015/50104514[/url]