Timm Kirjutas:Nüüd on ainult [...] vanarattad..
Ainult vanarattad?
Vanajalgratta teemat on siin ju vaid ÜLINAPILT avatud-arutatud. Siin ei ole näiteks ühegi Eesti kunagise suurema jalgrattatootja korralikku ajalugugi esitatud, aga näiteks nõukaaegsete automarkide (ZAZ, VAZ, GAZ) ajalugu on siin väga palju lahatud.
Mina ei ole nt oma erakogust (kokku umbes 180 komplektset või enamvähem komplektselähedaseks viidavat isendit) siin foorumis kümmet protsentigi avanud...
Peale selle on jalgrattarestaureerijaid Eestis üldse väga vähe. Kaks tõsisemat tegijat on Tallinnas, mõned tõsisemad tegijad Kesk-Eestis, üks sügavate teadmistega uurija Virumaal ja üks legendaarne kollektsionäär Raplamaal. Pluss veel mõned huvilised siin-seal, kes on tavaliselt piirdunud sellega, et miski isendi/jäänuse pildid on postitet foorumisse või saadetud mulle meilile ning siis olen mina ja paar huvilist veel kommenteerinud, mis asi see on, mis ajastust, mis seal on valet küljes jms...
Mis aga puudutab Eesti jalgrattatööstust (ETK, Are, Vold. Laanberg, Kr. Saar, Rud. Niibo, Schümann jt), siis on tegu siiski meie enda tehnikaajalooga, mis on teatavasti osa meie riiklikust ja rahvuslikust ajaloost. Ning seda ei uuri ega säilita peale meie maailmas mitte keegi (erinevalt nt GAZi, BMW, Renault jt välismaiste markide ajaloost).
Kui KITMAN (kes loeb ennast ETK õigusjärglaseks) pidas paar aastat tagasi oma juubelit, siis sealne juhtkond oli meeldivalt üllatunud, et huvilistel on säilinud nii teave tollal tehtu kohta kui ka rattaid. Üks minu ratas oli juubeliajal seal
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel