13-06-2008, 11:43 AM
Mes kuu on heinakuu?, Juuli? Sel juhul, on`s Pärnust kah minejaid? Mul eelmisest korrast üle aasta möödas, peask jälle panustama...
Coger Kirjutas:Mes kuu on heinakuu?, Juuli? Sel juhul, on`s Pärnust kah minejaid? Mul eelmisest korrast üle aasta möödas, peask jälle panustama...Teisisõnu, jah, 9. juulil
fic Kirjutas:Kurat, ise alustasin teema ja häbi tunnistada, kuid enam ei loovuta mingi aeg verd, sest töö on väga füüsiline ja hemoglobiini tase on madal
wax Kirjutas:Vahepealse aja jooksul 2x verd käidud andmas. Eilegi tulin ja mõtlesin et miks mitte järgmine kord jälle mingi seltskonnaga minna.Huvitav, et kolme inimese mõtted käivad teineteisest sõltumatult sama rada pidi Mul tuli esmaspäeval ka see mõte ning kasutajaga kris suheldes selgus, et tal oli just tekkinud mõte, mille kohaselt poleks paha teisipäeval Ädala tänavat külastada. Me olekski peaaegu teineteisest mööda jooksnud, aga ukse vahel õnnestus siiski vähemalt korraks "Tere!" öelda.
41Degree Kirjutas:... poleks paha teisipäeval Ädala tänavat külastada.Andke siis mingi kellaaeg ka teada, võiks ka tulla.
XTA Kirjutas:Täpsustuseks ja selgituseks: meil krisiga on juba käidud ning seda nüüdseks viis päeva tagasi. Sai siis kirjeldatud moel äkkvisiit sinna Verekeskusesse tehtud41Degree Kirjutas:... poleks paha teisipäeval Ädala tänavat külastada.Andke siis mingi kellaaeg ka teada, võiks ka tulla.
Muide teisipäeval, 10. kuupäeval kell 10-14 peatub üks vereimejate brigaad ka Tallinna Majanduskoolis, Tammsaare tee 147. Vähemalt minul oleks sinna kõige lähem tulla.
Aga miks mitte minna hoopis hiljuti avatud DoonoriFoorumisse, mis asub Narva mnt 5, Foorumi keskuses?