Homsetest lubadustest leiab tavaliselt ainult ülehomse või üle üle üle..
Täna sain aega, et tibake esisilda kokku lapata. Tegelikult alustasin eile (või üleeile) aga nagu ikka, olid mõningad asjad puudu. See kord puudusid poldid M18. Absoluutselt igasugu muid polte on a vot neid ei ole. Kuna linnas oli nagunii vaja ringi töllerdada, muretsesin ka vajalikud poldid ja mutrid sealt.
Täna õhtul siis kruttisin esisilla tala raami külge. Kui viimane polt oma koha leidis, ning tala kohal oli, sai ka õlle lahti korgitud. Raadiost tuli üks hää saade, ning vaatasin trakatsit, kuulasin saadet, ja järsku hakkavad häirekellad kolu vahel lööma...Midagi on nagu viltu. Esisild ei ole traktori suhtes otse.
Ise veel mõtlen, et alles esimene pilsner ja juba hakkab trakats kreeni kiskuma. No ei ole võimalik. Silda ennast veel all ei olnud, seega proovisin pilgu hoida mööda silla, esimest ja tagumist, saale kohta. Ikka viltu raisk.
Järgmiseks võtsin juba mõõdulindi, ning asetasin igaks juhuks pilsneri kaugemale. Jep, esisilla tala, mille ma just alla olin kruvinud, seisis raami suhtes nurga all, ja mitte 90'ne kraadise.
See on keskoht, millest mõõta
Mõõtes raami ühelt poolt
Ja teiselt poolt
Samasugune keskoht on ka teisel pool tala. Täpselt sama moodi numbreid näitab. Ja kui mööda nende keskjooni asetada sirge asjapulk, saame tulemuseks katastroofi
Põhimõtteliselt tuli Vasja hommiku tööle, ning otsustas puurida esisilla augud, sinna kuhu juhtus. 2 cm ei ole ju eriti hullu. Oleks 10, jääks preemiast ilma aga kaks, nu elame üle. Kuradi debiilikud raisk. Teie elate üle, mina saan südamerabanduse.