(09-03-2015, 01:07 AM)poiss Kirjutas: No igaüks saab asjast omamoodi aru. Pidasin silmas et leevendusega agrekaatidelt neid üheks kooshoidvale raamile. Mootori padjad on vä? Või kõik üks raudne kere? Tundub mootor jäigalt raami külges.
Minul selline kooslus koos ei püsinud. Ja logistas mootoriblokki ja käigukasti korpusesse praod sisse. Ja poldid lahti. Sõiduka mootoril pöörded kõrgemal, vibra suurem. Asetasin kummipuksidele ja püsib tänaseni koos.
Eks mingi aeg sai seda teemat, et kas patjadega või ilma, siin ka arutatud ja jäi kõlama selline lahendus, et kas kõik patjadel või kõik ilma. Ehk oli sul käigukast patjadel ja mootor ilma? Ja kas su raam oli piisavalt tugev, et agregaatidele monoliitset alust moodustada või andis ta väändele järgi? Huvitav oleks su "kooslust" ka näha..-too lagedale

. Või seleta paari sõnaga, mis agregaate jne sina kasutasid? Ja mis sai nendest pragulistest mootoriblokist ja käigukastist- kas vahetasid välja?
Minu loogika küll ütleb, et mida suuremad pöörded, seda ühtlasem käik ja väiksem vibra- aga ma võin ka eksida

. Üks põhjus miks ma otsustasin jäiga kinnituse kasuks, on just see, et kuna reduktoril, mis on jäigalt kinnitatud käigukasti otsa, on üsna suur mass, siis tekiksid pinged mootori ja selle reduktori vahel ka siis kui seal oleksid padjad. Samas moodustavad "päris traktoritel" mootor, k-kast ja tagasild monoliitse, ilma igasuguste leevenditeta raami. Ma ei näe vahet -.... miks see asi mul vastu ei peaks pidama? Marta reduktori ja mootori kinnitused on tegelikult nii tugevad, et käigukast võiks ka ilma kinnitamata sidurikorvi otsas olla

. Mürki võtta ja kihla vedada ma aga millegi suhtes ei julge ja tõde selgub muidugi ekspluatatsiooni käigus

.
Paluks veel arvamusi...

!