Postitused: 134
Teemad: 7
Liitus: Sep 2014
Maine:
1
(14-03-2015, 20:34 PM)T00M4S Kirjutas: (14-03-2015, 20:33 PM)Armin Kirjutas: nii täna õhtul lisan siia pilte mis seisus mootor on olnud ja milline praegu jne.Igatahes olin asju kokku panemas väljas ja tädi tuli koos mehega külla ja ta aitas mul mitme päeva töö ära teha,nimelt tegime uued tikkpoldid (mida ma oleks osanud teha aga ei saand tikkpolte vanu välja) panime tutikad kolvirõngad peale(üks rõngas 1.50)
Igatahes ootan esmaspäeva kuna ostsin valed laagrid sidurile ja esmasp saan mootori kokku laduda ma loodan
Kust röngad ostsid?
igatahes kui oled türile kunagi jõudnud siis paide tänaval ehk kadri tare kõrval mingi rolleri vms lada pood ja seal müüb kaupa mingi jüri
Seal igast võrri,lada,mopi tutikaid juppe müüa
Lapse suu seletab rohkem, kui mehe.
Maine:
1
1) kas originaal magneeto võib mõlemat pidi peale panna?
2) mul juba nüüd ammu mootor koos aga siis hiljem üks inimene ütles võta laagritel need sinised tihendid äärest ära,kas on vaja neid ära võtta?
Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
kinnised laagrid , kui panid , siis sisemise külje peaks kindlasti lahtiseks tegema , ise teeksin mõlemad. laagreid määrib ju segus olev õli ja mida parem juurdepääs seda parem määrimine .
Maine:
1
nonii igatahes ma panin laagri pesadesse tavalist õli ja vända otstele panin ka tavalist õli aga laagrid panin lihtsalt tutikad sisse ja tihendid jäid mõlemale poole,Homme ostan uued siduri laagrid siis neilt võtan tihendid ära ja panen tavotti laagri pesadesse ka.Igatahes loodan et kui suvekuudel paar korda sõidan et midagi hullu ei juhtu
Maine:
1
täna on siis mootor koos aga tegemise k2igus kaotasin veohammasratta kiilu 2ra,t6ril olid poes otsas aga ostan t2na delta oma ja Pistan siis krustangide vahele ja hakkan viilima
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
16-03-2015, 15:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-03-2015, 15:25 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
Mulle meenub et põrssapõlves sai samuti võrril mingeid kiilusid kaotatud või olid hirmsasti ära räsitud. Poolkuu kujulise hädakiilu sai teha vedruseibi tükist. Mitte et ma sellist asja propageeriksin, aga tuli meelde. Kui kiilusoon veel korralik, siis ei tasu sinna igasugust s@#%a toppida. Lukksepatöö võtete omandamine aga on kiiduväärt!
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
tegelikkuses ei hoia hammikat paigal kiil , vaid koonus . kui hammakas koonusesse kinni ei hakka , siis ei hoia ükski kiil .
Maine:
1
Nii korralik kiil olenas viilusin v2iksemaks ja istus ilusti oma pesasse
Maine:
1
Täna ladusin siis kõik raami peale ja siis lõpuks kontrollisin sädet aga ei olnud.
Ise arvan seda et mul ei ole ühel juhtmel katet ääres ja se on vastu polti kuskil ja siis koab säde ära vms
Maine:
1
Nii olen proovinud nii palju asju orignaal süütel ja ostsin lausa uue kondeka 8raha eest ja vahetasin,kuivatasin mähiseid.Aga sain teada et mul on ühes kohas polt kus lähevad juhtmed sisse ja teiseltpoolt l2heb süütepoole(Juhtmed seibide vahel) aga nimelt seal kaduski säde ära sest mul ei ole seda plastmass jublakat vahel sest säde läheb mootori ju.Homme proovin asja korda saada