12-03-2015, 00:25 AM
Arvatavasti on selliseid paigaldusi niinimetatud kõdurajoonides tänase päevani alles.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
(12-03-2015, 00:09 AM)maitus Kirjutas:(11-03-2015, 19:35 PM)Power Kirjutas: Selle elektri vidina mõtte on see, et keerad korgi pessa enne voolumõõtjat, krokodilliga võtad nulli kilbist ja pistik seal otsas on selleks, et paned kontakti ja ongi tasuta elekter, see pole minu poolne oletus vaid praktiseeritud kogemus.Ei saa aru, et kuhu sa selle korgi enne voolumõõtjat keerasid, kõik peaks nagu plommi all olema või ? Või ei saa ma naljale pihta ?
(12-03-2015, 00:20 AM)motamees Kirjutas:(12-03-2015, 00:09 AM)maitus Kirjutas: Ei saa aru, et kuhu sa selle korgi enne voolumõõtjat keerasid, kõik peaks nagu plommi all olema või ? Või ei saa ma naljale pihta ?
Nalja pole.
Helistad kontorisse ja ütled, et peakaitse põles läbi. Elada aga on vaja. Lubatakse siis plomm maha võtta ja lubatakse saata ka kontroll uut plommi panema. Nagunii ei tule kontroll paari kuu jooksul ... nii oli vähemasti 30 aastat tagasi. Nüüd pole enam selliseid kaitsmeid ja kontroll käib ka siis, kui plommi pole vaja panna.
(13-04-2015, 21:44 PM)oop123 Kirjutas: Kas keegi oskab arvamust avaldada tulekustutusteki vastupidavuse kohta keevituskardinana? On plaanis töötoas üks nurk muuta tuletöödeks sobivaks võimalikult odavate ja kättesaadavate vahenditega. Peamine tegevus oleks selles ruumis ketaslõikuriga lõikamine/lihvimine ja keevitamine. Plaan panna kardinasiinid lakke, ning nendele rippuma tulekustutustekkidest õmmeldud eesriie. Kuna töötuba on pisike, siis ei taha statsionaarseid mittepõlevast materjalist seinu paigaldada.Kas on mingeid paremaid materjale sellise kardina valmistamiseks,mis samas hinnaga oimetuks ei lööks? Peaks justkui sobima Jaantatikluse teemasse?
(17-04-2015, 20:48 PM)muska71 Kirjutas: Puidu süütamiseks pole vaja lahtist tuld,piisab kuiva puidu puhul täiesti kõrgest temperatuurist ja keevituspritse rela sädemed täiesti piisav.Abiks ümbruskonna niisutamine kastmine kui võimalik.Mõned aastad tagasi sõber keevitas kevadel õues,pritse läks kulusse ja kulu kimas mitusada meetrit eemale põleda ja ühes naabri maja maani maha põles,nüüd orjab panka hulk aastaid.