(15-05-2015, 00:08 AM)Power Kirjutas: tagasivoolu pead igaljuhul panema, kas siis otse paaki või läbi filtri paaki
Jah, seda kirjutavad kõik, aga keegi ei kirjuta, et miks just paaki, mitte uuesti pumpa
(15-05-2015, 00:44 AM)Dexter Kirjutas: Ja see filtrist paaki minev peab olema just seetõttu, et etteandepump imeb tunduvalt rohkem, kui mootori ära tarbib.
Lihtne, mis siin keerulist!
Jesver, ... ma saan ju aru, et pump toodab rohkem kui mootorile vaja on ja ülejääk läheb tagasivoolutoru kaudu uuesti filtrisse, ma aga ei saa aru miks peab see filtrist uuesti paaki minema kui see kütus võib läbi filtri uuesti pumpa voolata ja tõenoliselt voolabki ja võtab paagist ainult niipalju lisa kui mootor ära on tarbinud??? Ikka filtrist pumpa ja pumbast läbi tagasivoolu uuesti filtrisse ja sealt uuesti pumpa jne jne- tagasivoolust ei tule ju enam niiapalju tagasi kui filtrist pumpa läks. Kas on raske mõista, et kui tagasivoolust tuleb niipalju kütet tagasi, et filter on täis, siis on filter täis ja pump ei võta lihtsalt paagist juurde, vaid kastutab seda kütust mis tagasivoolust tuli ja filtri täitis ja filtris on. Kõigi vastustest võiks järeldada, et pump imeb filtrist ainult tühise koguse ja tagasivoolust lausa purskab
. Filtrisse ei saa ju tekkida sellist survet, et kütus paaki tagasi hakkaks voolama, sest pumba teises otsas tekib hõrendus- muidu ta ei oleks pump ja see hõrendus imeb tagasivoolust tulnud kütte jälle endasse ja võtab paagist lisagi- vot see on minu meelest lihtne
Minumeelest on aga keeruline mõista, et miks ja kuidas see kütus, mis tagasivoolust tuleb, peab paaki tagasi sattuma kui ta suubub samasse filtri kambrisse kuhu paagist tulev voolik ja seguneb seal paagist tulnud kütusega ja selle kütuse imeb pump jälle endasse ja sealt ei jää paaki tagasisaatmiseks midagi üle. Nii nagu koer ei saa kunagi oma saba kätte
. Kas keegi on üldse oma silmaga näinud, et sellises süsteemis, kus tagasivool filtris paagist tuleva voolikuga kokku läheb ja etteandepump kõrgsurvepumbas on, üldse midagi filtrist läbi selle tagasivoolutoru paaki tagasi voolaks ? Läbi filtri peaks nagu saama paaki tagasi voolata ainult sel juhul, kui ettendepump on paagis ja see toodab rohkem kui kõrgsurvepump tarbib, siis läheb see kütus läbi filtri (kus on ka väike kuulklapp rõhu hoidmiseks) tagasi paaki.
No paremini puust ette ja punaseks ma ei oska enam seletada, et mida ma silmas pean- ehk olen loll
. Ma ei väidagi, et tagasivool ei ole vajalik aga ma tahan aru saada, et miks see on vajalik, aga antud näited ja põhjendused mulle seda ei seleta...